Ostatni sezon z ranking.wfb-pol.org
Moderator: swieta_barbara
Ostatni sezon z ranking.wfb-pol.org
Cześć,
pewnie część z Was już wie, ale to jest ostatni sezon, w którym strona ranking.wfb-pol.org funkcjonuje w aktualej formie.
Po 12 latach chciałbym podziękować wszystkim z którym miałem okazję pracować nad rankingiem.
Nowej stronie/aplikacji życzę powodzenia i wytrwania przynajmniej tak długo!
pewnie część z Was już wie, ale to jest ostatni sezon, w którym strona ranking.wfb-pol.org funkcjonuje w aktualej formie.
Po 12 latach chciałbym podziękować wszystkim z którym miałem okazję pracować nad rankingiem.
Nowej stronie/aplikacji życzę powodzenia i wytrwania przynajmniej tak długo!
Wielkie dzięki za całą pracę i czas jaki w to włożyłeś!
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
bedzie jakis nowy ranking? mamy juz jakas domene?
Ranking jest pod subdomeną, więc to pewnie zostanie.
No i zamknięta.
W związku z wejściem RODO musiałem trochę przyśpieszyć.
Jeszcze raz wielkie dzięki i życzę udanych gier!
W związku z wejściem RODO musiałem trochę przyśpieszyć.
Jeszcze raz wielkie dzięki i życzę udanych gier!
To jaki jest teraz plan? Nie bedzie sie dalo juz starych wynikow podejrzec? Co z nowymi?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Cytat z wątku: Ranking 2018
Guldur pisze:Jest następujący problem z rankingiem.
Adeon za tydzień zdejmuje stronę i już w ogóle jej nie będzie, a nie wiadomo kiedy Hrabia zrobi nową, bo robi ją w wolnym czasie.
Rozwiązanie jest następujące:
- cały czas trzymam ranking w excelu i go uaktualniam; jak Hrabia skończy stronę to wgram
- wysyłajcie mi dalej wyniki jak do tej pory
- zgłoszenie turnieju: piszcie na standardowy mail dane turnieju (tak jakby był zgłaszany do tej pory na stronę), a ja będę ręcznie nadawał ID i wysyłał informację o numerze
- wrzuciłem w osobnym temacie listę graczy z ID, bo na pewno się przyda
- nowi gracze: wysyłajcie mi info i też póki co będę ręcznie im nadawał nowe ID