Mastery 2018
Moderator: swieta_barbara
Re: Mastery 2018
Nie wiem kiedy będziemy mieć coś ale postaram się popchnąć temat. Zakładając 3 tygodnie przerwy od wrześniowego mastera to wychodzi ze 2, 3 lub 4 weekend października. Będę aktualizował.
- swieta_barbara
- habydysz
4 bitwy, 2+4ślivek pisze:Łódź: Poznań trochę nam zajął termin odzywając się wcześniej więc pewnie postaramy się zrobić coś w październiku jak przez ostatnie 4 lata. format to będzie parówka ale własnie rozmawiamy o szczegółach bo chcielibyśmy aby się grało fajnie a nie jakoś bardzo na tempo.
Jeśli 4 bitwy to moze ciut większe punkty dla jednej z armii (2+4,5k) ?swieta_barbara pisze:4 bitwy, 2+4ślivek pisze:Łódź: Poznań trochę nam zajął termin odzywając się wcześniej więc pewnie postaramy się zrobić coś w październiku jak przez ostatnie 4 lata. format to będzie parówka ale własnie rozmawiamy o szczegółach bo chcielibyśmy aby się grało fajnie a nie jakoś bardzo na tempo.
''If you show your teeth, bite''
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Czy jest sszansa by Łódź dogadala sie z Poznaniem i dokonala wymiany terminow?osmiornica na atlas arenie brzmi zacnie zwłaszcza ze trzeba promować 9th age by zwiekszyc ilosc graczy.
Ja bym zostawił 4k+2k.jesli zwiększy się punkty do 4,5k to pojawia sie rozpiski np z etc plus dodatek w postaci drugiej armii na 2k a tak to trzeba kminic i kombinowac by jakies synergie pomiędzy sojusznikami sie wytworzyły.
Ja bym zostawił 4k+2k.jesli zwiększy się punkty do 4,5k to pojawia sie rozpiski np z etc plus dodatek w postaci drugiej armii na 2k a tak to trzeba kminic i kombinowac by jakies synergie pomiędzy sojusznikami sie wytworzyły.
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2018, o 10:43 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 1 raz.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Stan, masz już może jakieś wieści o masterze w Świdniku? Planowałbym urlop, ale potrzebuję daty, pewnie nie ja jeden.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.