[Katowice] 19.08 Szybki Goblin vol 37
-
- Chuck Norris
Re: [Katowice] 19.08 Parówka na dwóch stołach
Proponuję zrobić parówkę, ale niech wszyscy przygotują też rozpy na singla i zdecydujemy w dniu turnieju, jak zobaczymy frekwencję.
Alternatywnie zróbcie przedpłątę za sensowną ilość DP
Alternatywnie zróbcie przedpłątę za sensowną ilość DP
No dobra wiec mamy 2:1 dla singla. czekam na resztę zainteresowanych czas myślę do środy
Pytanie czy będzie ktoś z Bielska bo gdyby zebrały się z 3 osoby to już byłby sens zagrania tej parówki
Pytanie czy będzie ktoś z Bielska bo gdyby zebrały się z 3 osoby to już byłby sens zagrania tej parówki
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Sabo też sie szykuje, i też wolałby solowy.
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
No dobra nie ma co się łudzić że ktoś jeszcze będzie za tą parówką (jesteście obrzydliwie nudni). W związku z tym zmieniamy format na singiel licząc że bielsko nas odwiedzi i ten turniej będzie wyglądał jak turniej a nie randomowy dzień z battlem
Oprócz tego proponuje zagrać ten turniej do ligi Śląskiej co by ją skończyć w końcu i zacząć nową w innym formacie.
Treści całego pierwszego postu nie zmienam bo go doskonale znacie a po za tym i tak nikt tego nie czyta
Oprócz tego proponuje zagrać ten turniej do ligi Śląskiej co by ją skończyć w końcu i zacząć nową w innym formacie.
Treści całego pierwszego postu nie zmienam bo go doskonale znacie a po za tym i tak nikt tego nie czyta
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
To nie tak ze nikomu się nie chce tej parówki, bardziej że za mało osób jest, bo lepiej zrobić turniej na 10 osób niż 5 par ;p
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
and
Przestań Mamucić
~!
177013
~Anon to PM
~Biggos
Nie no potrzebowałem maks dwa styki ze społecznością, aby wiedzieć, że tu wszyscy zabetonowani na amen i są jeszcze z tego dumni... :pEltharion pisze:Ty chyba WarX za krótko grasz w battla albo zupełnie nie znasz środowiska battlowego
Jak chcesz co turniej inny format to polecam Lotra (czy tam teraz Midle-earth SBG )
Po prostu się zastanawiam głośno, czy pewnych rzeczy nie da się robić 'inaczej'
20000pkt. Ja rozumiem, że w tym środowisku są wariaci, ale czy ktoś ma tyle figurek? Ja na 4500 mam 100 krasnali na stole...Eltharion pisze:Da o ile robimy to na 4500 pk
Ja np kiedyś miałem marzenie zagrać dużą bitwę ( na nowe jakieś 20 000 pk) ale już się pogodziłem że równie dobrze mógłbym siąść i czekać na świętego mikołaja
No i druga sprawa - bez modyfikacji zasad ponad 'grand armies' mogłoby braknąć oddziałów do wystawienia.
A trzecia taka, że armie z artylerią / dużą ilością strzelania w pierwszej turze zabiłyby ci generała, bsb i połowę pozostałych bohaterów bez ruszania o cal
Gdzie, kiedy i jak?Eltharion pisze:Ja np kiedyś miałem marzenie zagrać dużą bitwę ( na nowe jakieś 20 000 pk)
po pierwsze, tak. ja gram pół roku, mam armię na 8 000 i nie zamierzam zaprzestać kupowania nowych modeliWarX pisze: 20000pkt. Ja rozumiem, że w tym środowisku są wariaci, ale czy ktoś ma tyle figurek? Ja na 4500 mam 100 krasnali na stole...
No i druga sprawa - bez modyfikacji zasad ponad 'grand armies' mogłoby braknąć oddziałów do wystawienia.
A trzecia taka, że armie z artylerią / dużą ilością strzelania w pierwszej turze zabiłyby ci generała, bsb i połowę pozostałych bohaterów bez ruszania o cal
po drugie, gracze mogą się umówić na większą ilość i nikt im nie zabroni
po trzecie, zrobiłyby wprawdzie większe szkody, ale i tak by było znacznie więcej bohaterów i oddziałów niż normalnie
Czemu się kiedyś nie umówisz z Debelialem czy innymi na domówkęEltharion pisze:Da o ile robimy to na 4500 pk
Ja np kiedyś miałem marzenie zagrać dużą bitwę ( na nowe jakieś 20 000 pk) ale już się pogodziłem że równie dobrze mógłbym siąść i czekać na świętego mikołaja
ID: 2477