bardzo ładny, zaczepiście nieproporcjonalny młot i dłonie, niesety podstawka uboga. ładny hełm, buty, metaliki na butach za czyste w porównaniu do reszty. Gold na obwódce hełmu jest taki sobie-leszpy byłby ten miedziany. To czerwone kóleczko na plecach zbyt "woskowe". Ogólnie spox, ta czerwień, gold i czyste srebro(metalick) mi nie pasi. Aha, w jednym miejscy wlałeś na skórepostaci, styłu na ręce z młotem
Ja piernicze to Ty figsy na stole pod lupą oglądasz? Tego nie ma prawa być widać w normalnym użytkowaniu Figurka dobrze pomalowana, tylko podstawka jakaś taka uboga.
na przykład raz 10 dni roboty and figsem sp...aprałem bo mi sie oko wydawało krzywo względem drugiego i "musiałem" zrobić zrobić je nożykiem XD. Nie, nie ogłdam pod lupą. Ale mnie "kurw" bieże jak widze asymetrie. Jakieś dziwne. Tzn jak widze coś łądnego, asymetrzycznego, neizucającego sie w oczy to ok. Ale jak widze czarną kropkę na skórze...asymetria moze byc piekna ale nie bez przesady... oczy krzywo, gęba krzywo i z HE mamy nurgla...albo anwet krasia ;p XD XD XD
po 1 to jest to świetny model ;]
Pomalowany ogólnie ok, podstawka... no racja trochu uboga. Ale nie podoba mi sie skóra. Tzn jej odcień, taki blady. Za to rękawica bardzo fajna i oczy
Bartekk... nie szukaj dziury w calym; figurka jest fajna, najbardziej mi sie podobaja srebrne mataliki. Tylko tak ja wszyscy-podstawka. Jeszcze mozna by czerwony troche wycieniowac, pozatym bardzo fajny
juz nie kontynuuje. bardzo ladny figs...i nie jestem taki symetryczny. nikt nie jest... ja poprostu jako dziecko, bawiąc sie klockami lego, układałem budynek albo tylko z jednego koloru i rozmiaru klocków, albo lustrzane odbicie tzn identycznie jak po przeciwnej stronie "modelu" ;p;p;p;p;p