7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Nie rozsmieszajcie mnie Kiedys to byla walka i byl remis albo mala wygrana ktorejs ze stron i sporo kminienia a teraz? Ide do przodu niech gra sie szybciej skonczy bo 1 ture mniej chaos bedzie jechal
Pozatym walczac z chaosem mozna bylo pokminic odgiac i zaszarzowac np z boku a z HE? nie odegne was bo po co macie szarzowac skoro macie strzelaniei ewentualnie magie teraz jak bede gral chaosem to biore 3 magof bo inaczej ponizej 2k nie mam co grac wogole z HE
Pozatym walczac z chaosem mozna bylo pokminic odgiac i zaszarzowac np z boku a z HE? nie odegne was bo po co macie szarzowac skoro macie strzelaniei ewentualnie magie teraz jak bede gral chaosem to biore 3 magof bo inaczej ponizej 2k nie mam co grac wogole z HE
podpis nieregulaminowy - administracja
a niby czemu??
jednak Malal ma racje, teraz w większości przyapdków grajac przeciwko takiemu chaosowi wcale nie trzeba odginać szarzy bo po co...
dlatego teraz mało liczne ofensy majką przesrane z HE, cóz musza ich zaflankować i uderzyć z boku, ale łątwo powiedzieć trudniej zrobić...
cóz chyba nie od dziś jest tendencja do zmian w rozpiskach danych armii jak wychodzi nowy army book...
jednak Malal ma racje, teraz w większości przyapdków grajac przeciwko takiemu chaosowi wcale nie trzeba odginać szarzy bo po co...
dlatego teraz mało liczne ofensy majką przesrane z HE, cóz musza ich zaflankować i uderzyć z boku, ale łątwo powiedzieć trudniej zrobić...
cóz chyba nie od dziś jest tendencja do zmian w rozpiskach danych armii jak wychodzi nowy army book...
-
- Mudżahedin
Czemu rozsmiesza? Przeciez w 5 edycji odbijali strzaly prawie jak wiedzminiBelaner7 pisze:Swordmasterzy dają rade jeżeli są dobrze wystawieni i rozegrani,zresztą jak cała armia elfów.Jeżeli ktoś marudzi że idzie i idzie mając na przeciwko 30 hundgunerów,i dziwi się że zostaje wystrzelany i że niepowinno tak być bo to mistrzowie miecza,powinni łapać kule to mnie nieźle rozśmiesza.
dlaczego zaden gracz Chaosowy nie robi krzyku i rwania wlosow z powodu nowych HE a ty robisz? nie mam pojecia... wygrac mozna, nie duzo, ale mozna i jest to teoria poparta praktykąMalal pisze:Nie rozsmieszajcie mnie Kiedys to byla walka i byl remis albo mala wygrana ktorejs ze stron i sporo kminienia a teraz? Ide do przodu niech gra sie szybciej skonczy bo 1 ture mniej chaos bedzie jechal
(i wcale nie grajac z uposledzonym dzieckiem...)
pzdr !!
Ja akurat nigdy nie maiłem problemów (jak grałem ) z chosenami . Zawsze jak grałem z chaosem schodzili jako pierwsi. Raz sie tylko zdarzyło , że miałem niestety.....
Ale ogólnie czysty chaos sie klepie gorzej z bistami bo tych jest więcej ale im osłabili herdy.
Zawsze też można postarać sie rzucić na naszych biednych SM shield of saphery hehehe
Ale ogólnie czysty chaos sie klepie gorzej z bistami bo tych jest więcej ale im osłabili herdy.
Zawsze też można postarać sie rzucić na naszych biednych SM shield of saphery hehehe
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Nie ma problemu...zagramy na 1500 i zobaczysz jaka to radosc grac majac naprzeciw siebie 2x12 White lionowthurion pisze: dlaczego zaden gracz Chaosowy nie robi krzyku i rwania wlosow z powodu nowych HE a ty robisz? nie mam pojecia... wygrac mozna, nie duzo, ale mozna i jest to teoria poparta praktyką
pzdr !!
zagram, zremisuje i pojde grac dalej , podobnie jak z Imperium na 2k+ itp itd...Malal pisze:Nie ma problemu...zagramy na 1500 i zobaczysz jaka to radosc grac majac naprzeciw siebie 2x12 White lionowthurion pisze: dlaczego zaden gracz Chaosowy nie robi krzyku i rwania wlosow z powodu nowych HE a ty robisz? nie mam pojecia... wygrac mozna, nie duzo, ale mozna i jest to teoria poparta praktyką
pzdr !!
Tyle ze ja musialem wygrac 14:6 by turniej wygrac Wiec chowanie sie nei mialo sensu No i remis tez ciezko zrobic jak przeciwnik ma 2 bolce i 10 lukow a ty nie schowasz wszystkiegothurion pisze:zagram, zremisuje i pojde grac dalej , podobnie jak z Imperium na 2k+ itp itd...Malal pisze:Nie ma problemu...zagramy na 1500 i zobaczysz jaka to radosc grac majac naprzeciw siebie 2x12 White lionowthurion pisze: dlaczego zaden gracz Chaosowy nie robi krzyku i rwania wlosow z powodu nowych HE a ty robisz? nie mam pojecia... wygrac mozna, nie duzo, ale mozna i jest to teoria poparta praktyką
pzdr !!
- Loremaster
- Oszukista
Malal a jeszcze niedawno tak głośno mówiłeś jak to nowe HE są słabsze od starych
Jak tak dalej pójdzie to będziemy mieć w młotku tylko II tury: Magię i strzelanie
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
rozstrzelasz mi jakies 150pkt gora przy jakims w miare normalym terenie, ja na 1500 mam 5 screamerow i 6 furii, mysle ze sobie z bolcami poradza, moze i z lukami... koszt to ich jakas polowiczna strata, czyli wynik oscyluje mniej wiecej na poziomie 300 do 200...Malal pisze:
Tyle ze ja musialem wygrac 14:6 by turniej wygrac Wiec chowanie sie nei mialo sensu No i remis tez ciezko zrobic jak przeciwnik ma 2 bolce i 10 lukow a ty nie schowasz wszystkiego
ale faktem jest co mialem wczesniej napisac ze jak grasz ostatnia bitwe na turnieju ktora o czyms decyduje i remis ci gowno daje to mozna sie znalezc troche w dupie
dobrze powiedziane, a jak wracasz do domu to sbie mówisz" kurwa a juz prawie miałem tego smoka, a tu jakiś dzieciak kowadlo sobie wezmie ;/"Jankiel pisze:Jak swoimi DE trafiam w ostatniej bitwie na krasnale to też nic nie zrobię. I co? I nic.
no czasem trzeba sie pogodzić, i raz sobie odpuścić wygranej ;p
Pierdzielisz 3 po 3 albo tetryczejesz. Ja pamietam czasy jak na hurra wpadales na 1500 w armie skavenow na 3 elektro bez nawet jednego maga a pokurcza sie boiszJankiel pisze:Jak swoimi DE trafiam w ostatniej bitwie na krasnale to też nic nie zrobię. I co? I nic.