druchii...zmagania turniejowe :>
Moderator: Yudokuno
Manfred, to nie jest tak, ze peg lord jest slaby (choc fakt faktem drogi). Po prostu nie ma sensu porownywac go do COKow, bo to dwie rozne jednostki z roznym zastosowaniem.
W tej armii nie ma auto-includow (no moze poza spearmenami). Jest troche auto-excludow, ale poczekajmy do nastepnego update'u, moze cos sie w tej sprawie poprawi
W tej armii nie ma auto-includow (no moze poza spearmenami). Jest troche auto-excludow, ale poczekajmy do nastepnego update'u, moze cos sie w tej sprawie poprawi

We can't stop here. This is bat country.
brawo, brawo, już mam 3 temaciki, szkoda, że tylko elfiaki się w to narazie bawią 
Co do fot, uderz na priv jak chcesz, bo to naprawdę żadna filozofia tylko nieco więcej czasu trzeba poświęcić, sprzęt nie ma tak wielkiego znaczenia w zasadzie

Co do fot, uderz na priv jak chcesz, bo to naprawdę żadna filozofia tylko nieco więcej czasu trzeba poświęcić, sprzęt nie ma tak wielkiego znaczenia w zasadzie

Przyjrzałem się tej armii również na turnieju i muszę powiedzieć, że robi super wrażenie, przede wszystkim spójne armie mają zawsze przewagę nad różnym mixem kolorystycznym;)
Dawno nie grałem przeciw DE i w tym czasie zmienily się już kilkanaście razy zasady, więc co do siły rozpy to się nie wypowiem, ale fajnie zobaczyć coki znowu na stole;)
Dawno nie grałem przeciw DE i w tym czasie zmienily się już kilkanaście razy zasady, więc co do siły rozpy to się nie wypowiem, ale fajnie zobaczyć coki znowu na stole;)
No to lecimy!
Czas na mój ulubiony turniej w całym kalendarzu - Macki Wojny!
Jedziemy czymś takim:
Pegaz hero, lanca, płaszcz, generał
Kocioł BSB Basalt, yema
39 Spearów fcg, rending
5 DR
30 exe
9 Cok +1 Atak
Do pomocy rusza małe WDG
Diabeł
2 x 8 konnych barbarzyńców paired weapons
5 Chosen Knights muzyk sztandar.
Jak widać, chcemy się bić
Czas na mój ulubiony turniej w całym kalendarzu - Macki Wojny!
Jedziemy czymś takim:
Pegaz hero, lanca, płaszcz, generał
Kocioł BSB Basalt, yema
39 Spearów fcg, rending
5 DR
30 exe
9 Cok +1 Atak
Do pomocy rusza małe WDG
Diabeł
2 x 8 konnych barbarzyńców paired weapons
5 Chosen Knights muzyk sztandar.
Jak widać, chcemy się bić

Nie ma zdjęć czyli nie chcemy się bawić, foty, foty.
Tak właśnie czytałem twoją rozpę, i dziwiłem się temu kapitanowi(3 ataki z S6 to nie jest imho jakieś super) i kociołowi który sprawia że te speary mają 11 szeregów(co może być absolutnym koszmarem do ruszania i nie zostania sflankowanym z kilku stron.
No i nie masz najlepszej części DE - magii. W ogóle to macie bardzo mało magii (3 spelle z czego jeden z nich to bardzo sytuacyjny buff) to nie jest imho wystarczająco na 5.2 :/
No i nie masz najlepszej części DE - magii. W ogóle to macie bardzo mało magii (3 spelle z czego jeden z nich to bardzo sytuacyjny buff) to nie jest imho wystarczająco na 5.2 :/
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
Kometa z 5ciu kostek i faza magii zrobiona, co może pójść nie tak ¯\_(ツ)_/¯