Jak widać same krasnoludy tak o sobie pisząMojżesz pisze:Zastęp moich krasnoludków również zgłosi się by mścić doznane krzywdy.

Moderator: Piotr P.
Jak widać same krasnoludy tak o sobie pisząMojżesz pisze:Zastęp moich krasnoludków również zgłosi się by mścić doznane krzywdy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dajesz się tak łatwo zmanipulować, przecież już na pierwszy rzut oka widać, że to jakiś szpicouchy szyszkożuj w przebraniuLaik pisze:Jak widać same krasnoludy tak o sobie pisząMojżesz pisze:Zastęp moich krasnoludków również zgłosi się by mścić doznane krzywdy.
Na pierwszy rzut oka to mogę Cie poczęstować toporem. Jok is frekk dûrgrimstvren?Slayer Zabójców pisze:Dajesz się tak łatwo zmanipulować, przecież już na pierwszy rzut oka widać, że to jakiś szpicouchy szyszkożuj w przebraniuLaik pisze:Jak widać same krasnoludy tak o sobie pisząMojżesz pisze:Zastęp moich krasnoludków również zgłosi się by mścić doznane krzywdy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ten pomysł co roku się rodzi jak śledzimy relację - jednakże jestem ZA takim "zawodnikiem" w repiemyślę że dobrym pomysłem może byłaby zbiórka na korespondenta - taka osoba zajmowałaby się w 100% relacją - wrzucalaby zdjęcia, opisy, filmy...