Praca domowa....

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Praca domowa....

Post autor: Reyki »

Kumpel zamowil u mnie armie skavenow na 2k w 2 tygodnie dez dippingu.
Ma byc to TT a nie GD więc na każdy model poświęcem nie więcej niż 25 minut(mam tego do pomalowania około 120 sztuk skavenów i setke goblinów do konwertowania i malowania na niewolników).

Na pierwszy ogień poszedł model awansowany na Szarego Proroka:
Obrazek

Szata jeszcze będzie cieniowana i leciutko podbrudzona.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Powodzenia , wierze w ciebie . Ja bym nie przyjal i z gory uprzedzil ze nie chce mi sie , lub nie wyrobie . ;p

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Heh, ja mam 300 szczurów do pomalowania dla siebie i nie wiem czy w 2 miechy się wyrobię a też będa TT, powodzenia i wytrwałości w malowaniu :wink:

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

jak na 25 min malowania to kawal dobrej roboty, niedociagniec czepial sie nie bede bo skoro wymagania sa takie jakie sa to nie ma sensu sie rozdrabniac

Awatar użytkownika
Tyfus
Wałkarz

Post autor: Tyfus »

jestem z tobą :D
też mam duzo szczurkow do pomalowania ale nie mam limitu czasowego chociaz wolalbym to zrobic jak najszybciej:P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Dzisiaj nałozyłem podkład i podstawowe kolorki na 30 mnichów zarazy.
Zaczynam się wkręcać.
Możliwe że do sylewstra 3 regimenty pomaluje i zrobię częściowo podstawki.

Wpadłem w trans i mam buteleczkę z napisem "Krupnik" więc pasterka szykuje sie szczurzo(czyli kończymy herosów).
Niedługo wrzuce fotki.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

ODPOWIEDZ