Burlok Damminson
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Może to pieprzykbartekk pisze:no kurde moze jestem pedantem ale ja tam widze czarne miejsce na skórze, koło rękawicy, w górnej częsci zdjątka, nie daleko górnego prawego nitu.
Porządna praca, mnie się podoba, tym bardziej, że to w jeden wieczór, szkoda, że podstawka taka uboga.
Przy okazji - Wesołych Świąt !
- GraveDigger
- Chuck Norris
nie widze zwiazku tego co napisales z tym tematem... a to ze jest ladne napisales juz ze trzy razy. Na przyszlosc polecam pmbartekk pisze:no ładne, naprawde
kerim, zobacz mój wiersz w temacie o wierszach(w dziale krasi)
tam nawiązałem do twojego jednego postu o dippingu
Dajcie juz spokoj tej kropce, ona jest "niewidoczna" i niczego nie psuje Przeciez zdjecie jest w powiekrzeniu, na zywo trzebaby bylo wiedziec ze ona tam jest i dobrze sie przyjzec zeby ja zobaczycale bartekk ma racje, ta mała niewidoczna kropeczka psuje całego figsa, ja bym sie wstydził coś takiego pokazywać światu. weź to zmyj w jakimś Docie bo patrzeć nie można
A ty spróbuj wyczuć lunnową ironię
Ogółem ładne, fajne metalliki. Mnie osobiście nie podchodzi broda, ale generalnie ładnie.
Ogółem ładne, fajne metalliki. Mnie osobiście nie podchodzi broda, ale generalnie ładnie.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Czepiacie się podstawki.Są ludzie którzy lubią minimalizm(np.ja).
Odrzucają mnie przekombinowane podstawki z pierdylionem dodatków.
Jak na jeden wieczór roboty to kawał świetnej roboty.
Odrzucają mnie przekombinowane podstawki z pierdylionem dodatków.
Jak na jeden wieczór roboty to kawał świetnej roboty.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
a co do fluffu...
Burlok jest glownym mistrzem gildii inzynierow. Gdy nie byl jeszcze takim strasznym konsewatysta zaangazowany byl wraz z przyjacielem w kilka zakazanych przez gildie wynalazkow, jak np. powietrzna super rakieta czy parowy radiofon. Cos chlopakom nie wyszło, był wybuch i Burlock stracił łape. Dorobił sobie mechaniczną, to cuś co tam ma na plecach to miniaturowy silnik parowy No i wiadomo, po wybuchu byl juz totalnąkonserwą, zero nowych wynalazków i wogole budujmy tylko to co sprawdzone. Jego przyjaciel zostal wydalony z gildii bo nadal cos kombinowal a burlock zostal mistrzem.
Burlok jest glownym mistrzem gildii inzynierow. Gdy nie byl jeszcze takim strasznym konsewatysta zaangazowany byl wraz z przyjacielem w kilka zakazanych przez gildie wynalazkow, jak np. powietrzna super rakieta czy parowy radiofon. Cos chlopakom nie wyszło, był wybuch i Burlock stracił łape. Dorobił sobie mechaniczną, to cuś co tam ma na plecach to miniaturowy silnik parowy No i wiadomo, po wybuchu byl juz totalnąkonserwą, zero nowych wynalazków i wogole budujmy tylko to co sprawdzone. Jego przyjaciel zostal wydalony z gildii bo nadal cos kombinowal a burlock zostal mistrzem.
brody nie robiłbym mu czerwonej na pewno, średnio pasuje kolorystycznie. ale jak już jest to bym ją jeszcze wycieniował mocniej;)
figurka troszke nudna jest pod względem malowania, przydałby się jej jakiś 'focus'. podstawka jak nie pod herosa. a szkoda, może ona mogłaby mieć jakiś ciekawy detal kolorystyczny.
reszta ok:)
figurka troszke nudna jest pod względem malowania, przydałby się jej jakiś 'focus'. podstawka jak nie pod herosa. a szkoda, może ona mogłaby mieć jakiś ciekawy detal kolorystyczny.
reszta ok:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
tak ciezko bylo odczytac ironie? ludzie...Dajcie juz spokoj tej kropce, ona jest "niewidoczna" i niczego nie psuje Rolling Eyes Przeciez zdjecie jest w powiekrzeniu, na zywo trzebaby bylo wiedziec ze ona tam jest i dobrze sie przyjzec zeby ja zobaczyc Wink
-
- Kretozord
U mnie z fotkami wszystko ok, i nie bardzo trybie co z tymi źrenicamiKerim pisze:o rety, fotki jedna nad druga a nie dwie obok siebie, man,
strona sie rozjezdza niemilosierdnie.
Gdy widze ze ktos wmalowal zrenicy - odbiera mi mowe
Fajnie że się trochę podoba
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Ładny, ale to nie miejsce a chwalenie się swoimi pracami. Załóż sobie własny temat i tam pokaż pracę, nie pasorzytuj na kimś.
Jestem na nie z NMM , dlatego kury lepciejszy. Pozatym sasiadow trzeba wspierac
A ja mysle zedobrze pomalowana figurka ot co
I dlaczeog nid miejsce?? Bardzo dobre miejsce tylko, wystarczy aby kura zmnienil podpis pod tematem, chociaz i to nie jest niezbedne.
A ja mysle zedobrze pomalowana figurka ot co
I dlaczeog nid miejsce?? Bardzo dobre miejsce tylko, wystarczy aby kura zmnienil podpis pod tematem, chociaz i to nie jest niezbedne.
-
- Kretozord
Spoko luz, dawajcie wszystkich Burloków jakich macie
Szczerze acz nieskromnie: wolę mojego
Szczerze acz nieskromnie: wolę mojego
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash