Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciąg dalszy 07.05.16 Sky cutter/ Sky sloo
Piękna armia Galharen! Na żywo już wygląda wyśmienicie, jak ją jeszcze dopieścisz to będzie miód malina
Freehandy na kuniu pierwsza klasa! <3
Dzięki! Tak jak mowilismy na turnieju, domalowywanie armii to never ending story;)Druchii pisze:Piękna armia Galharen! Na żywo już wygląda wyśmienicie, jak ją jeszcze dopieścisz to będzie miód malina
przy okazji cykne lepsze fotki;)
Maly update:
Zaczynam projekt: Tomb Kings!
-
- Oszukista
O, będzie na co popatrzeć:) Mam nadzieję, że tylko bez takich pniaków na podstawkach, bo IMHO wyglądały kiepsko;)
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
Dorzuciłem bandaże na koniach, mysle, że po pomalowaniu dodadzą fajnego efektu.
Kiedy skończysz malować? Będzie super!
Bez bandaży świetnie już wyglądał, a z nimi to nie boisz się podejmować ryzyka , trzymam kciuki, że pięknie spaszą, bo pomysł super ale chyba jednak ryzyko jest, jednak do odważnych świat należy ^^
Bez bandaży świetnie już wyglądał, a z nimi to nie boisz się podejmować ryzyka , trzymam kciuki, że pięknie spaszą, bo pomysł super ale chyba jednak ryzyko jest, jednak do odważnych świat należy ^^
malowanie musi miesiąc poczekać, bo mam teraz niestety wazniejsze sprawy na głowie, ale potem biorę się od razu za to!:)
Ciekaw jestem Tomb Kingsów w Twoim wydaniu
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
jakimś cudem wygospodarowalem chwilke czasu, ciag dalszy chyba w grudniu dopiero:
No i bandaże w pytkę będą
Zielona poświata do mnie nie przemawia ale pomysł i wykonanie bandaży jest świetny i dużo daje tym modelom
Czacha w podstawce też mi się podoba
Za to widzę, że nadlewki zostały w niektórych miejscach
Całości mi się podoba i czekam na gotowy model!
Czacha w podstawce też mi się podoba
Za to widzę, że nadlewki zostały w niektórych miejscach
Całości mi się podoba i czekam na gotowy model!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zielona poświata mogłaby być trochę bardziej stonowana.
ups, zapomniałem pokazać skończonego Kinga, w sumie zdjęcie strasznie ciemne bo telefonem robione, ale z czasem uzupełnię o lepszą fotkę.
Na koniach zielona poswiata mi jakos nie pasuje :p
Za to na postaci wyglada czadersko
Szacun za wzorki na rydwanie.
Podoba mi sie niebieski soczysty kolor.
Ładna praca, gratki!
Za to na postaci wyglada czadersko
Szacun za wzorki na rydwanie.
Podoba mi sie niebieski soczysty kolor.
Ładna praca, gratki!
Mały teaser spontanicznego nowego projektu, takiego elfa chyba jeszcze nie było w internetach do tego pory^^
"The Last Elf standing"
"The Last Elf standing"