[MASTER] Świdnik - Lubelski Master 24-25.11.2018 3x2500
Re: [MASTER] Świdnik - Lubelski Master 24-25.11.2018 3x2500
nudni jesteście....
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Nie ogarnąłem tego facebooka, relacje które wrzucały leciały na mój profil a nie na wydarzenie.
Internet niby był ale sporo się działo to na relacje było mało czasu.
Dziękuję wszystkim za przyjazd.
Myślę, że udało się poprawić mastera względem zeszłego roku.
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie na przyszły rok to piszcie.
Pełne wyniki wrzucę jak zgram z tamtego komputera.
Internet niby był ale sporo się działo to na relacje było mało czasu.
Dziękuję wszystkim za przyjazd.
Myślę, że udało się poprawić mastera względem zeszłego roku.
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie na przyszły rok to piszcie.
Pełne wyniki wrzucę jak zgram z tamtego komputera.
Dziękuje wszystkim za dobrą zabawę, szczególnie organizatorom i moim przeciwnikom za wyrozumiałość co do mojej nieznajomości zasad
Nie wiem czemu gratulujesz Undying Dynasties, przecież to taka słaba armiaCrusader pisze:Świetnie się bawiłem. Dobry moment sezonu na taki lightowy format
Dzięki orgom i graty dla UD
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Serdeczne dzięki za turniej - dla organizatorów, dla przeciwników i dla teammatów, naprawdę dobrze się bawiłem cieszę się, że wreszcie zagraliśmy inny format. Bardzo mnie cieszy czwarte miejsce na duży plus prezenty dla uczestników, byłem też pozytywnie zaskoczony obiadem, o którym nie wiedziałem, że będzie.
Z rzeczy do poprawy - przy stołach 1-6 było za mało miejsca na przejście między rzędami, trochę uszkodziliśmy jednak te ręczne robótki na ścianie. I szkoda, że nie było wspólnego afterparty, które zawsze dobrze robi dla integracji.
Liczę, że podejmiecie się organizacji za rok
Z rzeczy do poprawy - przy stołach 1-6 było za mało miejsca na przejście między rzędami, trochę uszkodziliśmy jednak te ręczne robótki na ścianie. I szkoda, że nie było wspólnego afterparty, które zawsze dobrze robi dla integracji.
Liczę, że podejmiecie się organizacji za rok
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- wind_sower
- Masakrator
Dzięki wielkie wszystkim za turniej. Szczególnie Stanowi, któremu się chce! Dzięki Ci dobry człowieku.
Moim ziomeczkom z teamu ÓB, że mnie przygarnęli w ostatniej chwili. Bardzo przyjemnie sie grało.
Przeciwnikom za wymagające bitewki.
Mam nadzieję, że T9A poprawią ten format i będzie grany regularnie.
Cheers! I do zobaczenia.
Z minusików to faktycznie przejście mogłoby większe. Może po skosie je ustawić?
Moim ziomeczkom z teamu ÓB, że mnie przygarnęli w ostatniej chwili. Bardzo przyjemnie sie grało.
Przeciwnikom za wymagające bitewki.
Mam nadzieję, że T9A poprawią ten format i będzie grany regularnie.
Cheers! I do zobaczenia.
Z minusików to faktycznie przejście mogłoby większe. Może po skosie je ustawić?
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Hej
W pierwszej kolejności wielkie podziękowania dla ekipy z Świdnika - świetny turniej, zawsze warto was odwiedzić
W drugiej kolejności podziękowania dla mojej drużyny - Gremlina i Kosy - za wspólne granie i rozkminy które pomimo mojego nieogrania pozwoliły uzyskać nam historyczny wyniki
Podziękowania dla naszej młodzieżówki za stworzenie klimatu masterowego w drodze na turniej i za synchroniczne wsparcie od Pawła
Dziękuje również wszystkich przeciwnikom za grę i do zobaczenia następnym razem
W pierwszej kolejności wielkie podziękowania dla ekipy z Świdnika - świetny turniej, zawsze warto was odwiedzić
W drugiej kolejności podziękowania dla mojej drużyny - Gremlina i Kosy - za wspólne granie i rozkminy które pomimo mojego nieogrania pozwoliły uzyskać nam historyczny wyniki
Podziękowania dla naszej młodzieżówki za stworzenie klimatu masterowego w drodze na turniej i za synchroniczne wsparcie od Pawła
Dziękuje również wszystkich przeciwnikom za grę i do zobaczenia następnym razem
Stan, kawał dobrej roboty!
Uwielbiam takie nie za duże nie za małe mastery. Do tego drużynówka na małe punkty, tego jeszcze nie było i mam nadzieję, że taka formuła turnieju na zawsze pozostanie u Was
Gremlin, PiotrekN, jesteście wybitni
I podziękowania za super bitwy w super z mojej perspektywy atmosfery dla przeciwników: Batona, Mytha, Klocka, Crusa, Danrakha i Kamela (mam nadzieję, że i z Waszego punktu widzenia było tak samo). Do tego dzięki, że każdy z Was miał bardzo ładne armijki
I drugi wpis z mini-relacją w moim wątku:
viewtopic.php?f=20&p=1512107#p1512107
Uwielbiam takie nie za duże nie za małe mastery. Do tego drużynówka na małe punkty, tego jeszcze nie było i mam nadzieję, że taka formuła turnieju na zawsze pozostanie u Was
Gremlin, PiotrekN, jesteście wybitni
Otóż to, otóż toPodziękowania dla naszej młodzieżówki za stworzenie klimatu masterowego w drodze na turniej i za synchroniczne wsparcie od Pawła
I podziękowania za super bitwy w super z mojej perspektywy atmosfery dla przeciwników: Batona, Mytha, Klocka, Crusa, Danrakha i Kamela (mam nadzieję, że i z Waszego punktu widzenia było tak samo). Do tego dzięki, że każdy z Was miał bardzo ładne armijki
I drugi wpis z mini-relacją w moim wątku:
viewtopic.php?f=20&p=1512107#p1512107
Dzięki za fajny weekend. Organizacyjnie wszystko super, dzięki Stan
w skrócie:
- 6 "bezspinowych" bitw, za co dziekuje moim przeciwnikom i mam nadzieję, że i wam grało się ze mną równie przyjemnie
- Wygrane "Derby Krakowa na wyjeździe", tak że stoły się ugięły, niemniej i tak byłem najsłabszym ogniwem bo zrobiłem tylko 18 :< za co po raz wtóry przepraszam,
-jedna solidna przegrana na własne życzenie ... na dodatek z "leśnym imigrantem",
- znowu pudło w Świdniku - fajnie
Do zobaczenia za rok , albo i szybciej
w skrócie:
- 6 "bezspinowych" bitw, za co dziekuje moim przeciwnikom i mam nadzieję, że i wam grało się ze mną równie przyjemnie
- Wygrane "Derby Krakowa na wyjeździe", tak że stoły się ugięły, niemniej i tak byłem najsłabszym ogniwem bo zrobiłem tylko 18 :< za co po raz wtóry przepraszam,
-jedna solidna przegrana na własne życzenie ... na dodatek z "leśnym imigrantem",
- znowu pudło w Świdniku - fajnie
Do zobaczenia za rok , albo i szybciej
xYz