Witam
Jakoś tak ostatnio chodzi mi po głowie co by znowu jak za dawnych lat ruszyć z malowaniem figsów pod zamówienia. Miałem kilka lat przerwy w komercyjnym mazaniu natomiast swoich rzeczy jak i najbliższym znajomym malować nie przestałem.
Maluje od prawie 20 lat więc coś tam umiem, więc jeśli macie coś co czeka, czeka i doczekać się nie może na pomalowanie to zapraszam na PMke póki co czas realizacji dość szybki ceny też nie wysokie (do indywidualnego ustalenia bo modele są różne wiadomo) zobaczymy jak to wyjdzie w każdym bądź razie zapraszam do współpracy
doświadczenie mam z figurkami do systemów w które sam gram:
- Warhammer
- 40k
- Lotr/Hobbit
- Bolt Action
- W&H
Natomiast chętnie spróbuje też czegoś nowego
Fotki bieżących prac jak i starszych możecie znaleźć na https://www.facebook.com/jaskiniatrolla/ w razie pytań lub dokładniejszych fotek piszcie PMke albo przez FB
Pozdrawiam!
Pomaluje coś komuś ;)
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Pomaluje coś komuś ;)
Ostatnio zmieniony 19 gru 2018, o 08:23 przez szirer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako że mam urlop i zakończyłem wszystkie projekty to jeśli ktoś czegoś potrzebuje to jest opcja na realizację w szybkim terminie szczegóły oczywiście na prv pozdrawiam!
W związku ze zbliżającymi się świętami a potem luźniejszym w pracy styczniem i lutym pojawiły się u mnie dodatkowe moce przerobowe więc jeśli ktoś ma jakąś w miarę naglącą potrzebę jestem do dyspozycji