"TOCZAY MANUFACTURE" - TRAYE MAGNETYCZNE, WYDRUKI 3D
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Re: TRAYE MAGNETYCZNE, AKCESORIA, MAGNESY, PODSTAWKI - "TOCZ
Ceny rozsądne, jakość wykonania bardzo dobra (blaszki fajnie oszlifowane bez ostrych krawędzi). Był drobny kłopot z brakiem części zamówienia w paczce, ale brakujące blaszki zostały dosłane, tak więc ogólnie polecam
Jak zawsze świetny kontakt, szybka wysyłka i kontakt. Dzięki!
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
OLA OLA
W porozumieniu z organizatorem mastera w Świdniku organizujemy akcję "Świdkon z trayami". Chcemy żeby każdy miał traye na masterze, więc zapraszam do zamówień. Na Świdkonie odbiór osobisty trayów. Nie przejmujcie się, że będą niepomalowane czy coś i zostaną odebrane punkty z hobbystyki - po wspólnych ustaleniach każdy kto zamówi traye z odbiorem na Świdkonie będzie uprzywilejowany w postaci braku kar za niepomalowane / niewymodelowane traye. Poprostu za kategorię "traye" dostajecie maksa.
W porozumieniu z organizatorem mastera w Świdniku organizujemy akcję "Świdkon z trayami". Chcemy żeby każdy miał traye na masterze, więc zapraszam do zamówień. Na Świdkonie odbiór osobisty trayów. Nie przejmujcie się, że będą niepomalowane czy coś i zostaną odebrane punkty z hobbystyki - po wspólnych ustaleniach każdy kto zamówi traye z odbiorem na Świdkonie będzie uprzywilejowany w postaci braku kar za niepomalowane / niewymodelowane traye. Poprostu za kategorię "traye" dostajecie maksa.
Właśnie otrzymałem swoje pierwsze zamówienie i muszę powiedzieć że jakość jest świetna. Na pewno jeszcze wrócę
Świetne treje. Moje kozy teraz chodzą kopytami po blaszanych trejach. Nawet teraz mogą zmienić formacje, bo Tocz im dał ranta na magnes. Kozy są szczęśliwe. Ja jestem szczęśliwy. Tocz jest szczęśliwy pozdrawiam i polecam jak Piotr Fronczewski w reklamie. Elo
Wszystko git kontakt towar czas polecam
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"