[MASTER] SALAMASTER - Włocławek 22-23.06.2019 single 4500
Re: [MASTER] SALAMASTER - Włocławek 22-23.06.2019 single 450
Make Way wystawi reprezentację tak na ok 4+ osób
Z Bydgoszczy przyjedziemy we dwie osoby. Zawsze jakas reprezentacja
Wpiszcie Byra i Filupa
I do zobaczenia... i prosze mi nie przeszkazac, bo musze na szybko malowac
Wpiszcie Byra i Filupa
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Pojawił się nowy zacny sponsor z jeszcze zacniejszymi modelami Dziękujemy bardzo...
https://www.ragecraftstudio.com/
https://www.ragecraftstudio.com/
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
15.06 mamy lokala do zagrania w Warszawie. Może dałoby radę rozpiski z pełną punktacją przesłać jeszcze tego 15?
Ostatnio grałem 4 miechy temu dopóki tego lokala nie zagram składanie rozpy będzie czystym strzelectwem
PS jaka ocena malowania?
PPS kasa i zgłoszenie bez rozpy poszły.
Ostatnio grałem 4 miechy temu dopóki tego lokala nie zagram składanie rozpy będzie czystym strzelectwem
PS jaka ocena malowania?
PPS kasa i zgłoszenie bez rozpy poszły.
Czy taki system oznacza, że nie ma potrzeby posiadania modelowanych rantów na treyach i zrobionych podstawek? Pytam bo maluję armię od 0 na tego mastera i jakbym nie musiał robić podstawek to są o wiele większe szanse, że się wyrobięOcena hobbystyczna armii i przygotowanie
Armia pomalowana +10 pkt
Armia niepomalowana 0 pkt
Armia spójna kolorystycznie +5 pkt
Brak trayów pod unity/kości/miarki/podręcznika (może być wersja elektroniczna) -5 pkt
A rześ wymyślił
Ale tak by to wyglądało, skoro w zamyśle chcemy ludziom dać pograć. Wtedy masz 10 z "modelarki".
Idziemy frontem do klienta , a ci co mają wszystko na tip top extra +5 dostaną
Ale tak by to wyglądało, skoro w zamyśle chcemy ludziom dać pograć. Wtedy masz 10 z "modelarki".
Idziemy frontem do klienta , a ci co mają wszystko na tip top extra +5 dostaną
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Hmm... Postaram się wpaść i popatrzeć. Na zagranie czasu chyba nie będzie.Filup pisze:Z Bydgoszczy przyjedziemy we dwie osoby. Zawsze jakas reprezentacja
Wpiszcie Byra i Filupa