Mordheim Marienburg
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Mordheim Marienburg
Wreszcie (prawie) skończony Marienburg. Zostało jeszcze kilka małych szczegółów, ale w ten sposób będą się chłopcy prezentować:
Herosi i Pit Fighter:
Henchmeni:
jo
Herosi i Pit Fighter:
Henchmeni:
jo
Rzeczywiście Sl przy ogniu bardzo fajny Jedyne co bym poprawił to podstawki tak to szuper to wygląda
Zawsze mi się podobały ładne figurki do Mordeheim... Są niepowtarzalne , a ze względu na to, że do warbanda potrzaba ich mniej niż do armii malarz przykłada się do nich dużo bardziej niż do tych battlowych... A co do figurek to bardzo fajne
Jedyne co mi sie nie podoba to butelka w reku henczmena, a raczej nie sama butelka a to jak ten koles ja trzyma, dziwnie to wyglada, no i poprawil bym troszke podstawki, reszta jest gicior
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Świetne figurki - granie przeciwko takiej bandzie to prawdziwa przyjemność, nawet jak się przegrywa .
Bardzo mi się podoba, że po pierwsze wykonałeś fajne (i nowatorskie - Marienburg z bretońskich knechtów) konwersje, a po drugie ładnie to pomalowałeś.
Widać, że przykładasz dużą wagę do aspektu hobbystycznego Mordki - taką postawę doceniam najbardziej.
Tak jak napisała Natalia - pozwól swoim najemnikom wkroczyć na turniejowe stoły .
Bardzo mi się podoba, że po pierwsze wykonałeś fajne (i nowatorskie - Marienburg z bretońskich knechtów) konwersje, a po drugie ładnie to pomalowałeś.
Widać, że przykładasz dużą wagę do aspektu hobbystycznego Mordki - taką postawę doceniam najbardziej.
Tak jak napisała Natalia - pozwól swoim najemnikom wkroczyć na turniejowe stoły .
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Dzięki
Już nimi rozegrałem trzy potyczki w kampanii, jak na razie za każdym razem dostali oklep (ach ten rout) . Tyle że wtedy jeszcze nie byli skończeni.
Jeszcze dodam tylko, że grubas ma po drugiej stronie jakiegoś kuraka, a jeden z Championów ma na podstawce świecącego, spaczonego ślimaczka
Podstawki są jakie są, nie chciałem robić bruku tylko gruz i dechy - no i są .
Co do liczebności - to + Elf Ranger (na razie używam figurki zastępczej, woodelfa w zimowej tonacji) jest właśnie kompletny warband na 600gc
yo
Już nimi rozegrałem trzy potyczki w kampanii, jak na razie za każdym razem dostali oklep (ach ten rout) . Tyle że wtedy jeszcze nie byli skończeni.
Jeszcze dodam tylko, że grubas ma po drugiej stronie jakiegoś kuraka, a jeden z Championów ma na podstawce świecącego, spaczonego ślimaczka
Podstawki są jakie są, nie chciałem robić bruku tylko gruz i dechy - no i są .
Co do liczebności - to + Elf Ranger (na razie używam figurki zastępczej, woodelfa w zimowej tonacji) jest właśnie kompletny warband na 600gc
yo
- Chaoschild
- Chuck Norris
Swietna banda Lunn! Konwersje bardzo trafne i kolorystyka spoko.
Za każdym razem, gdy spoglądam na Twoje figurki, myślę sobie: "Chciałbym tak malować". Podoba mi się Twój styl, gdyż postacie są brudne i mroczne, ale jednocześnie barwne. Taki właśnie jest moim zdaniem Warhammer. U Ciebie proporcje są świetnie dobrane
Wypas!
Lunn, poziom Twojego malowania wzrósł stukrotnie!
Lunn, poziom Twojego malowania wzrósł stukrotnie!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Pełen wypas
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)