Da best:
-Skorp
-TG
-Klopa
Plewy:
-Gigant
-Heavy Horseman
-Charioty( jeśli mają specjale zżerać)
Najlepsze/najgorsze jednostki TK :D ?
Moderator: Shino
Gigant plewa ???
NIEZGADZAM sie :Pmyslalem tak poki nim nie pogralem
NIEZGADZAM sie :Pmyslalem tak poki nim nie pogralem
ja sadze tak:
Wyczesy:
1.Tomb Scorpion
2.Charioty
3.uszatki/giant, sa silne a gigant z jego GIGANTycznymi saveami potrafi czynic cuda
Nie wyczesy...
1.zwykle szkielety, sa powolne i nie sa zbyt fajne
2.swarmy, to jest cale takie dziwne
3.nie wiem czemu ale high priest jest jakis taki niemrawy jak gram , moze dla tego ze zbieram i maluje dlugo, ale gram od niedawna,...
Wyczesy:
1.Tomb Scorpion
2.Charioty
3.uszatki/giant, sa silne a gigant z jego GIGANTycznymi saveami potrafi czynic cuda
Nie wyczesy...
3.nie wiem czemu ale high priest jest jakis taki niemrawy jak gram , moze dla tego ze zbieram i maluje dlugo, ale gram od niedawna,...
Poczekaj niech Shino to zobaczy ....Nie wyczesy...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Swarmy?????? Nasz wykopywacz-pod-przepakowanymi-armatami-wroga? przecież swarmy są genialne. O wiele lepsze niż swarmy innych armii.
LHP jest bardzo ciekawą opcją. Z Hieratic jarem i Neffera's Plaques of Mighty incantations robi wymiotę...
LHP jest bardzo ciekawą opcją. Z Hieratic jarem i Neffera's Plaques of Mighty incantations robi wymiotę...
LHP nie moze wziąć jara i plaques - dwa arcan itemy
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
W sumie to tam powinno być LUB, a nie I. Nie wiem czemu napisałem I. Pewnie przez te dwie nie przespane noce...
Ale tak czy siak jest mistrzowski. A przynajmniej bywa.
Ale tak czy siak jest mistrzowski. A przynajmniej bywa.