Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Święto warhammera <3
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zabić rasę ludzką
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Do tej pory wydawali ładne modele (z wyjęciem oczywiście Soycast Sigmarines), wykonanie zazwyczaj jest top notch. Mam już węgorze od ryboelfów, brat duszki od andedów - więc jeśli ten model(e) będzie spoko to wciągnę chętnie. Jeśli to faktycznie są modele do jaszczurek znaczy się.Eltharion pisze:Nie chciałbyś.... Znając GW wymyślili robo-szczuro-jaszczurki (których fluff aż będę się bał poznać) i co ty chcesz zrobić z takimi abominacjami?
Fluff w ogóle nie interesuje mnie!
Chyba podrasę szczurząShady pisze:Zabić rasę ludzką
DEATH TO ALL RATS RACE WAR NOW
Skończ już to p***Eltharion pisze:Nie chciałbyś.... Znając GW wymyślili robo-szczuro-jaszczurki (których fluff aż będę się bał poznać) i co ty chcesz zrobić z takimi abominacjami?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ma ktoś namiar na to kiedy wyjdą te demony i jakie są duże?Qsownik pisze:Splintered Fang
Spoiler do kolejnej grupy
Sylvaneth Endless Spells? I las.
I na deser demony z The Horus Heresy – Malevolence
Bomba, ostatnio fajne figsy do leśnych to drzewa eks de
https://www.warhammer-community.com/201 ... ge-post-1/
Nie chce mi się wklejać zdjęć, ale figsiory tak dobre, że czacha dymi. Będzie bolało.
Nie chce mi się wklejać zdjęć, ale figsiory tak dobre, że czacha dymi. Będzie bolało.
Rzeczywiscie, super modele. Nawet ta banda do blood bowla mi się podoba. Co prawda nic z mojego targetu, ale coraz lepsze te modele robią!
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Polismeni okej, wood elfy w piżamkach śmieszne, gangusy wrony sztos absolutny.
Wow, zajebisty!
Kultyści tzencha <3Dancaarkiiel pisze:Polismeni okej, wood elfy w piżamkach śmieszne, gangusy wrony sztos absolutny.
Dziwne, mi na każdej możliwej platformie się otwiera. Ogr jest mega miodny, google znajdzie Ci go jak wklepiesz "new ogor tyrant".Druchii pisze:Zdjęcie tego Ogora się nie wyświetla.
Dlaczego niby gotrek miałby się nie przydać w graniu??
Gotrek mógłby robić za Dragonseekera, ale raczej nie z tą podstawką. No chyba, że ktoś gra w AoS, wtedy zupełnie spoko, tylko pewnie nie to forum .
Maciek
Oj tam oj tam nie to forum. Bardzo dobry model do zastosowania w t9a. Podstawka to przecież nie kłopot
Ogra widziałem. Fajny. Ale mam wrażenie, ze to taka słabsza wersja golgfaga. Model bardzo podobny ale zdecydowanie gorszy i jak na niego patrzę to nie dam rady ich nieporównywać xD
Ogra widziałem. Fajny. Ale mam wrażenie, ze to taka słabsza wersja golgfaga. Model bardzo podobny ale zdecydowanie gorszy i jak na niego patrzę to nie dam rady ich nieporównywać xD