![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Prosiłbym o pomysły z uzasadnieniem dlaczego i ewentualnie pomysłami na alternatywne modele. Bo Argumenty estetyczne i playstylowe są równie ważne
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Szybciej ja wygram mastera lizzy niz Furek :*JarekK pisze:@Furion, I dare you to do it! Weź lizaki, wygraj mastera. Chcę to zobaczyć!
Nienawiść do ogrów podsyca mój płomień nienawiści, pozdro dla kumatych :^)Okoń pisze:Widać napracowanie Dancaarkiiel.![]()
[...]
chyba 0.13 hours, hyhy.Dancaarkiiel pisze:Nienawiść do ogrów podsyca mój płomień nienawiści, pozdro dla kumatych :^)Okoń pisze:Widać napracowanie Dancaarkiiel.![]()
[...]
13 hours in paint btw
Od razu wiadomo że staroć can't into maymaysSlayer Zabójców pisze:chyba 0.13 hours, hyhy.
To jest jedna z koncepcjiKosa pisze:Kucyk, zaskocz wszystkich i zrób sobie elfy...
Wymyśl tak aby zawrzeć w tym wszystkie 3 frakcje elfickie. W realiach 9age na bank się da to zrobić w większości jeden model styknie na 2 czy 3 różne odpowiedniki z całej gamy elfich oddziałów, wiadomo o co mi chodzi ale dla przykładu:
-phoenix guard/black guard
-white lion/ranger
-swordmaster/exek
-war dancer/witchka
-shadow warrior/sisterka/waywatcher
-glade guard/archer
-smok/smok/smok
-wszelacy magowie, herosi mogą być wszędzie tacy sami.
wiadomo, że niektóre rzeczy będa musiały byc tylko do jednej rasy vide drzekwa przykładowo czy wszelakie kusze u DE.
Jednak wybrałbym na start jedną frakcję elfów i do niej kompletował modele ale myśląc cały czas, że w przyszłości będa służyć w innych elfich nacjach.
Dostaniesz 3 armie w cenie 1,5 armi
Teraz nikt Ci nie ściagnie DE jako HE (czy na odwrót?, jak to było), hehe, pozdro Ajs