Nowe modele od GW
-
- Prawie jak Ziemko
- Kontakt:
Re: Nowe modele od GW
Z tyłu to arkhan the black na superstedzie nie? jest taki model
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ten nowy jest przed nim-Qc- pisze:Z tyłu to arkhan the black na superstedzie nie? jest taki model

Przerobili Stormcast Lorda ze startera na nieumarłego.
-
- Prawie jak Ziemko
- Kontakt:
UUUUUU
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
z drugiej strony jest nowy Gotrek
który jest jednym z ładniejszych modeli, który ostatnio wyszedł

Ten nowy kościany potwór trochę paskudny.
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
Paskudne te cuda wymyslili...
Ale Gotrek zajebisty jest i kupuje go sobie, zeby pomalowac do gablotki, moja przygoda z rpg warhamcem zaczela sie wlasnie od gotreka i mam sentyment do tego zabojcy:)
Ale Gotrek zajebisty jest i kupuje go sobie, zeby pomalowac do gablotki, moja przygoda z rpg warhamcem zaczela sie wlasnie od gotreka i mam sentyment do tego zabojcy:)
No ten ostatni konstrukt jest imo bardzo słaby.
Pierwsze moje skojarzenie to warmachine - małe nóżki, wielka góra.
Gotrek w pytkę!
Gotrek w pytkę!
Jakby tak spojrzeć na niego z innej strony to z jego pleców mógłby wyjść fajny corpse cart.Druchii pisze:No ten ostatni konstrukt jest imo bardzo słaby.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Nie wiem co macie do tych nowych modeli. Są piękne. Normalnie koń sam się wali.Dancaarkiiel pisze:lmao xDD

Przecież to jest świetne!Napadzior pisze:Nie wiem co macie do tych nowych modeli. Są piękne. Normalnie koń sam się wali.Dancaarkiiel pisze:lmao xDD

~Biegnący z Berserkerami
- Smiechu
- Szef Wszystkich Szefów
- Kontakt:
Nie mogę się doczekać aż ktoś to wystawi w takiej konwersji
Aż sam opada na widok tych dziwactw. GW poszalało, amerykańce zachwyceni, dla mnie patologia.

They are back, bitchez!
... Niestety tylko jako ta trójka