Rydwan wip

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Draco
Chuck Norris

Rydwan wip

Post autor: Draco »

Jeden zkonczony drugi juz prawie wiec wrzucę narazie jeden(zaloga w niedziele :P
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 gru 2007, o 19:43 przez Draco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cresus
Mudżahedin

Post autor: Cresus »

model bardzo fajny mam zastrzeżenia tylko do skóry koni:
mógłbyś je trochę bardziej pocieniować bo są trochę płaskawe jak dla mnie
Obrazek
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Średnie metaliki i skóra koni, poza tym bardzo ładny
Aha, jeszcze sie przyczepie bo mnie to wnerwia - WiP, nie VIP do jasnej ciasnej. Work, nie Vork.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Jak powyżej skóra koni za mało wycieniowana (zbyt śnieżnobiała :P ) i metaliki takie sobie ;P A ogólnie bardzo fajny :P

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

wszystko dobrze tylko ze ta zbroja łuskowa na rydwanie taka"nijaka" no i konie jak z wapnia

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

o cholera bardzo fajny :D wielki plus

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

jakiś freehand albo chociaż pasek złoty sie prosi na szmatach 'bardingu';)

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

A mi średnio podoba się "szmata bardingu" na pierwszej fotce- za mało przejść! Poza tym jest gites ;)

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

zalatwilem Banery pod rydwan ... podrzuce ci po nowym roku tak bys mial pare dni na skonczenie albo sam je pomaluje i przykleje ;) - pewnie to drugie ) ... a jak tam LWI idzie ??

no i pare uwag ... podkrawedziuj ten niebieski bo jak ostatnio go widzialem to byl dosc podobny (jesli bedzie taki jak na zalogantach to na focie bedzie wygladal na 2 kolory ;/ a to na ebayu nie jest mile widziane ...) minimalnie jasniejsze 2 warstwy + krawedziowanie bedzie GIT !! BTW kolejna rzecz to skora - powinna byc troche bardziej pocieniowana (nie rozjasniona tylko miejscami przyciemniona ...)
acha jedna rzecz oddziel te szmaty od konia kreskami tzn zrob lining by oddzielic te strefy bo tak sie zlewa szmata ze skora ... no i czy zaloganci sa done ?? i kolejne wazne pytanko czy skonczysz do piatku po swietach ?? - daj mi znac najlepiej napisz na koma :D ...

mi zostala 10 arczerow ale to do weekendu skoncze ich :D bo maja miec biale szmatki ...

pozdro i udanej biby sylwestrowej ...

ODPOWIEDZ