ruskowe lanie farby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: ruskowe lanie farby
Dużo lepsza ta elfka teraz.
naprawdę ładny.
świnkę tylko bym taką różowiutką zrobił jak z bajek ale to szczegół i moje widzimisię.
świnkę tylko bym taką różowiutką zrobił jak z bajek ale to szczegół i moje widzimisię.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Fajnie Ci to wszyło . Podobają mi się kolory
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Fajna! pozbądź się koniecznie śladów linii papilarnych
Super! Własne modele ftw!
Ja bym się pokusił o więcej detalu. Może jakieś fałdy na skórze [w ogóle starałbym się zróżnicować skórę, żeby nie była taka uproszczona], suty, pępek, usta, coś a 'la nos, może gdzieś faktura na skórze itp. Im więcej drobiazgów tym lepiej to potem wygląda. Oprócz tego możesz rozbudować tron bitsami jeszcze, żeby ubogacić całość.
Pomysł ekstra.
Ja bym się pokusił o więcej detalu. Może jakieś fałdy na skórze [w ogóle starałbym się zróżnicować skórę, żeby nie była taka uproszczona], suty, pępek, usta, coś a 'la nos, może gdzieś faktura na skórze itp. Im więcej drobiazgów tym lepiej to potem wygląda. Oprócz tego możesz rozbudować tron bitsami jeszcze, żeby ubogacić całość.
Pomysł ekstra.
Miałem cicha nadzieje ze ślady po palcach znikna pod farba, ale chyba faktycznie je zjade jakims papierem ściernym. Co do wiekszej ilości detali, to szczerze mowiac juz mi sie ich nie chce robić na żabie szczególnie ze już kolejne projekty w planach, ale na tron pewnie dojda jakieś pnącza i listki bo sam jest wsumie jednym wielkim detalem (całe oparcie jest zrobione z totemow)
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Hmmm a może liquid green stuff byłby dobrym rozwiązaniem. Nierówności po paluchach czy dłutku, plus jakieś trochę za głębokie rowki jak te koło bicka
@koniu problem jest tylko taki że niewygodnie mi się w nich pracuje :/
Tak jak kiedyś zapowiadałem wrzucam figurki do ID które udało mi się pomalować, prawie wszystko poza BSB jest pomalowane od sierpnia do dnia dzisiejszego. W kolejce już czeka drugie tyle plus kolejne armie
(niestety nie wiem dlaczego zdjęcie lammasu jest jest w poziomie )
Tak jak kiedyś zapowiadałem wrzucam figurki do ID które udało mi się pomalować, prawie wszystko poza BSB jest pomalowane od sierpnia do dnia dzisiejszego. W kolejce już czeka drugie tyle plus kolejne armie
(niestety nie wiem dlaczego zdjęcie lammasu jest jest w poziomie )
Nowa armia, nowe kolory (już ich żałuje)
Niestety nie udało mi się uchwycic dobrze kolorw, wiec ostatnie zdjecie jest jako porówananie (nie wiem czemu nie jest w pionie) i trzeba wyciągnąć średnia
Poniższe zdjęcie zgłaszam na najnowsze Play Mini of the Month LXXVIII
Niestety nie udało mi się uchwycic dobrze kolorw, wiec ostatnie zdjecie jest jako porówananie (nie wiem czemu nie jest w pionie) i trzeba wyciągnąć średnia
Poniższe zdjęcie zgłaszam na najnowsze Play Mini of the Month LXXVIII
A to ostatnie zdjęcie chyba najlepiej oddaje model Bardzo fajnie wycieniowana sukienka, kolor akurat na czasie od dobrych dwóch sezonów wśród babskich kiecek
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.