Koleś jest pojebem bo ma frenzy i robi ostry przeciąg w combacie, thats it. Obecna meta raczej nie faworyzuje elfików, tak mi się wydaje. Same magiczne pociski, nieważne z jakiego lora robią ostry przeciąg i to tylko jeden z problemów. Na tegorocznym etc wszystkie elfy są na dole tabelki w popularności armii.
Foty nie mam niestety ale widziałem u kogoś te modele, nie pamiętam czy na żywo i pasują skalą praktycznie idealnie - tak czy siak wyglądają dobrze.
9 Age
Moderator: Gremlin
Osobiście cieszy mnie obniżka na wszystkim czym się da, jedynie chyba tylko pojeb na stagu podrożał overall? Szkoda że niektóre przedmioty nadal są drogie.
Przyjaźń z divinacją zerwana, teraz moim nowym najlepszym przyjacielem jest shamanism.
Sisterki potaniały na wszystkim czym się da, 4++ kawa, niby fajnie ale nadal limit strzelania, walczą kiepsko, strzelają kiepsko. Ale może zaczną się pojawiać bo o ile się orientuję to seria nerfów (nerf tronu, zmiana czaru cosmo, liczenie się do strzelania) sprawiły że rzadko się pojawiały.
Przyjaźń z divinacją zerwana, teraz moim nowym najlepszym przyjacielem jest shamanism.
Sisterki potaniały na wszystkim czym się da, 4++ kawa, niby fajnie ale nadal limit strzelania, walczą kiepsko, strzelają kiepsko. Ale może zaczną się pojawiać bo o ile się orientuję to seria nerfów (nerf tronu, zmiana czaru cosmo, liczenie się do strzelania) sprawiły że rzadko się pojawiały.
jakichś wielkich rewolucji w rozpiskach raczej nie ma.
co do zmian, ciekawe bo ja uważam że sisterki są naprawdę fajne - są bardzo uniwersalne. Co do limitu strzelania - mi ciężko złożyć rozpiskę która będzie się nim czuła w jakikolwiek sposób ograniczona.
co do zmian, ciekawe bo ja uważam że sisterki są naprawdę fajne - są bardzo uniwersalne. Co do limitu strzelania - mi ciężko złożyć rozpiskę która będzie się nim czuła w jakikolwiek sposób ograniczona.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Holy_Diver_1982
- Powergamer Rozpiskowy
Chyba o to ci chodziło ?
Johannes "Puppenspieler" Mohr - SE
680 - Forest Prince, Dragon, Lucky Charm, Great Weapon
735 - Treefather Ancient, General, Wizard Master, Druidism
365 - Thicket Shepherd, BSB, Toxic Spores
200 - 5x Heath Riders, M
494 - 26x Dryads, C
476 - 25x Dryads, C
385 - 4x Thicket Beasts
615 - 6x Thicket Beasts, C
100 - 1x Forest Eagle
450 - 1x Treefather
4 500
200 - 5x Heath Riders, M
494 - 26x Dryads, C
476 - 25x Dryads, C
385 - 4x Thicket Beasts
100 - 1x Forest Eagle
450 - 1x Treefather
4 500
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Holy_Diver_1982
- Powergamer Rozpiskowy
Tak. DziękiHeptun pisze: ↑23 lis 2019, o 12:03 Chyba o to ci chodziło ?
200 - 5x Heath Riders, M
494 - 26x Dryads, C
476 - 25x Dryads, C
385 - 4x Thicket Beasts
100 - 1x Forest Eagle
450 - 1x Treefather
4 500