Z Andrzejem przez blat - wideorelacja z turniejów
Moderator: RedScorpion
Re: Z Andrzejem przez blat - wideorelacja z turniejów
Muszę przyznać ze takiego popisu arogancji to jeszcze nie widziałem. Z tego co kojarze to filmiki wrzucasz nie dlatego ze jestes takim prosem ze wszyscy chcą sie od Ciebie uczyc taktyki, tylko dlatego ze wyrobiles sobie w calym srodowisku opinie walkarza, a filmiki mialy pokazać ze grasz juz czysto. Takze jednak wypadaloby sie odniesc do zarzutow, ktore podniosl Laik.
A to juz jest czyste zloto:
"Od przeszło pół roku ani razu umyślnie nie zwałowałem mojego przeciwnika, i to wszystko co mam do powiedzenia na ten cały wasz spam"
Rozumiem ze powinnismy bić brawa?
A to juz jest czyste zloto:
"Od przeszło pół roku ani razu umyślnie nie zwałowałem mojego przeciwnika, i to wszystko co mam do powiedzenia na ten cały wasz spam"
Rozumiem ze powinnismy bić brawa?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Te forumowe trolle właśnie głosują czy nie wywalić Cię z ligi. Było by głupio gdyby przypadkiem ludzie, których Ci żal pozwolili Ci się skupić na karierze odcinając cię gruntownie od turniejowego środowiska.
- Dancaarkiiel
- Falubaz
>będę wrzucał filmiki żeby udowodnić, że nie jestem oszustem za jakiego mnie uważacie!
>mordo trochę tutaj ostro naginasz zasady, nawet oczek nie potrafisz policzyć
>lmao nie czytam wypocin od trolli, macie następne filmiki essa xd żal mi was btw xdd
xDDDD??
>mordo trochę tutaj ostro naginasz zasady, nawet oczek nie potrafisz policzyć
>lmao nie czytam wypocin od trolli, macie następne filmiki essa xd żal mi was btw xdd
xDDDD??
Forumowe trolle to często ludzie którzy kojarzą cię jako największego wałkarza na wielu turniejach na przestrzeni lat xD widzę że nic się nie zmieniło w tej materii i dalej napierdalasz więcej ataków niż masz i wskrzeszasz ludków. Ci jest potrzebna terapia i odwyk od tej gry imho.. Do dziś niezapomne jak byłeś na turze z ojcem i musiał się wstydzić za Ciebie jak dostałeś jakiś komplet karniaków za zwałowaną rospę ( bo tylko to dało się udowodnić ). Ogólnie brak szacunku dla pana Bąka z mojej strony
T
Panowie, apeluję o zachowanie rozsądku i kultury osobistej. Powyższe komentarze "ad personam" są conajmniej niewłaściwe i nie dotyczące tematu.
EDIT: dzięki za korektę. Poniżej definicja sjp.
ad personam - łac. (argumentum) ad personam (nieuczciwy chwyt w dyskusji, wytaczanie oskarżeń natury osobistej)
Ja się wyłączam z dyskusji bo jest mega toksyczna. Pozdrawiam.
EDIT: dzięki za korektę. Poniżej definicja sjp.
ad personam - łac. (argumentum) ad personam (nieuczciwy chwyt w dyskusji, wytaczanie oskarżeń natury osobistej)
Ja się wyłączam z dyskusji bo jest mega toksyczna. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2020, o 13:39 przez Tirit, łącznie zmieniany 1 raz.
No to musi zmienić tytuł tematu bo jest mylący.
Ciekawe czy wrzuci nagranie z walk ulicznych we Wroc-love, podobno ten z Toficem był na prawdę ciekawy, chciałbym go obejrzeć.
Ciekawe czy wrzuci nagranie z walk ulicznych we Wroc-love, podobno ten z Toficem był na prawdę ciekawy, chciałbym go obejrzeć.
a co byl jakis fajt?