Podstawkę będę jeszcze pewnie poprawiał . Myślę tez o dodaniu śniegu i "ususzeniu" trawki wtedyJedyne do czego się przyczepię to malowanie podstawki. Średnio to wygląda

Pierwotnie był pień zrobiony ze styroduru (o ile boki były super to słoje wyszły jak ciastko z krememPodstawka (ładna ale za cholerę nie pasuje do DRYCHY Wink )

Właśnie się zastanawiałem jak ja skonwertować i na coś takiego wpadłemTen kawałek żelastwa w ręce (po co jej coś takiego ?? Przecie ma razor sharp talons

To bedzię oczojebnie zielone (spróbuje zrobić jakieś oświetlenie dłoni ale wątpię czy wyjdzieTo wyskakujące z ręki trochu zieleni by się przydało, jako osocze albo coś takiego, przecie to wyskakuje jej z gałęzi (chyba Wink )

Będzie kościstaLaska jeszcze czarna, ale poczekamy Wink

To miał być filler do klocka ze skull passa ....Podstawka trochę przesadzona Smile Taka... Duża... Very Happy Sama w sobie nie jest zła, pomysł ciekawy, ale do tego modelu (takiego małego), to jak dla mnie przysłowiowy "przerost formy nad treścią" Smile Chodzi mi głównie o oryginalną czarną podstawkę, która psuje całą kompozycję. Inaczej by to wyglądało, gdyby model stał na tej skale, a cała ta "dioramka" umieszczona była na podstawce ekspozycyjnej lub miałaby imitację jakiegoś podłoża o wiele szerszego od dolnej krawędzi monumentu