[internet] Punkciory do ligi w czasach zarazy
Re: [internet] Punkciory do ligi w czasach zarazy
Piotr to Piotr Pałka, ma problemy z hasłem do BP wiec zapisał się tylko na TK
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos
Szaitis – Bobson
Semi – Handelek
Jezus – Piotr
Janus – Crusader
Goboss – Mamut
Tirit – Rafix
Pyrax – Lapamat
Big Boss M – Abrasus
dopiszcie sie do tk, bez tego nie bede w stanie zrobic drugiej tury, ani wpisywac wynikow. Jak kot tego nie zrobi to moze byc wylaczony z kolejnych gier
Ja biore bye, bo glupio go kou innemu dac. Gdyby ktos chcial sie dopisac, wypisac, lub wie, ze w tym tygodniu bitwy nie zagra, to niech mi da znac, to z checia zrobie odpowiednie zmiany siebie pivotujac na odpowiednie miejsce
Semi – Handelek
Jezus – Piotr
Janus – Crusader
Goboss – Mamut
Tirit – Rafix
Pyrax – Lapamat
Big Boss M – Abrasus
dopiszcie sie do tk, bez tego nie bede w stanie zrobic drugiej tury, ani wpisywac wynikow. Jak kot tego nie zrobi to moze byc wylaczony z kolejnych gier
Ja biore bye, bo glupio go kou innemu dac. Gdyby ktos chcial sie dopisac, wypisac, lub wie, ze w tym tygodniu bitwy nie zagra, to niech mi da znac, to z checia zrobie odpowiednie zmiany siebie pivotujac na odpowiednie miejsce
Poproszę o wypisanie z zabawy. Thx
jaka jest roznica stricte techniczna pomiedzy turniejem, a liga? sprawdzalem to w regulaminie i tam powanzie nie ma nic. Ten turniej musialbym zglosic na nowo, gdybym mial go zmieniac swoja droga
dezyr to janus
Czas trwania? Fakt, że gracze nie grają równocześnie?
Sądzisz, że należy to wpisać do regulaminu?
LL dawno nic nie głosowała to myślę, że możemy przegłosować, żeby zaakceptować tę ligę jako turniej lokalny z braku odpowiednich zapisów i albo znieść w ogóle rozróżnienie albo wprowadzić jakieś wytyczne różnicujące.
Sądzisz, że należy to wpisać do regulaminu?
LL dawno nic nie głosowała to myślę, że możemy przegłosować, żeby zaakceptować tę ligę jako turniej lokalny z braku odpowiednich zapisów i albo znieść w ogóle rozróżnienie albo wprowadzić jakieś wytyczne różnicujące.