Metalowe Krasnoludy i inne.
Moderator: Big Boss M.
Metalowe Krasnoludy i inne.
Witam.
Kupię metalowe modele Krasnoludów:
-20x Longebeards FCG (6ed.)
Zakupię również AB 6ed. do: Skaven, Tomb Kings. Fajnie, jakby był w miare dobrym stanie i niezniszczony zbytnio.
Nie biorę pod uwagę poziomu malowania. Nie ma on dla mnie wpływu na cenę, gdyż wszystko i tak będzie zmyte i malowane przeze mnie.
Pozdrawiam.
Kupię metalowe modele Krasnoludów:
-20x Longebeards FCG (6ed.)
Zakupię również AB 6ed. do: Skaven, Tomb Kings. Fajnie, jakby był w miare dobrym stanie i niezniszczony zbytnio.
Nie biorę pod uwagę poziomu malowania. Nie ma on dla mnie wpływu na cenę, gdyż wszystko i tak będzie zmyte i malowane przeze mnie.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2021, o 08:56 przez Dziki, łącznie zmieniany 12 razy.
"...And in that time of darkness,
Man became Beast and Beast became Man..."
Up.
Kupię również krasnoludzkich bohaterów wszelkiej maści (Lord, Thane, Runelord, Runesmith, BSB etc.) Producent bez znaczenia (GW, AoW etc.) Rozważę każdą propozycję. Szczególnie interesują mnie te modele:
Kupię również krasnoludzkich bohaterów wszelkiej maści (Lord, Thane, Runelord, Runesmith, BSB etc.) Producent bez znaczenia (GW, AoW etc.) Rozważę każdą propozycję. Szczególnie interesują mnie te modele:
Ostatnio zmieniony 15 paź 2020, o 14:49 przez Dziki, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziki pisze:Up.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2020, o 14:49 przez Dziki, łącznie zmieniany 1 raz.