Poradnik poczatkujacego lizaka
Moderator: Ziemko
Re: Poradnik poczatkujacego lizaka
Dawno się tak nie uhahalem.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Wiesz. Ja nie śmieje sie z jego planowej rozpiski, bo osobiście uważam że w 9age nie ma złych rozpisek - są albo źli kierowcy, albo Bóg kości naprawdę ma wyjebane na ciebie.
Ja ogólnie wspominam sobie gracza i jego podejście do bitwy.
Ja ogólnie wspominam sobie gracza i jego podejście do bitwy.
- Aron_Banalny
- Masakrator
Malfoj, jakie jest najlepsze podejście do gry?Ja ogólnie wspominam sobie gracza i jego podejście do bitwy.
Crush your enemies, see them driven before you and hear the lamentation of their women.Aron_Banalny pisze: ↑23 kwie 2020, o 09:38Malfoj, jakie jest najlepsze podejście do gry?Ja ogólnie wspominam sobie gracza i jego podejście do bitwy.
Nie reaguje na baita ze nie ma slabych rozp.
Zacząłem na starość zbierać wszystkie armie naraz, w tym też lizardów.
I mam problem z 8 edycją, na którą chwilowo gram. Bo 30 5-edycyjnych skinków z łukami, nagle nie może znaleźć zasad w army builderze.
Czy w tamtym czasie wszystkie skinki przeszly na dmuchawki i oszczepy, bo nie było z czego robić cięciw?
I mam problem z 8 edycją, na którą chwilowo gram. Bo 30 5-edycyjnych skinków z łukami, nagle nie może znaleźć zasad w army builderze.
Czy w tamtym czasie wszystkie skinki przeszly na dmuchawki i oszczepy, bo nie było z czego robić cięciw?
Hejo chce wrócić do grania ale otwieram podręcznik a tu jakieś milion wersji saurusow, skinkow, caimanow . Czy kto byłby na tyle kochany na szybko rzucić jakie są różnice w modelach, czy te same tylko zasady inne itd?
- Big Boss M.
- Falubaz
Hej, modele trochę różnią się nazwami ale w zasadzie z nowych unitów to tylko tegu mistics ( czarujące saurusy) i poukai sky tyrant czyli taki większy ramphadon dla bohatera skinkow;) lizaki dostały nową książkę więc jest powiew świeżości
No właśnie widzę że wszędzie ktoś z magią, kajmany z magią, saurusy z magią itd. te nowe nazwy niektóre mnie trochę pogubiły:
Anurarch Wardens - co to jest np. ?
Te nowe saurusy czarujące to cały oddział dysponuje magią aż do ostatniego modelu?
Anurarch Wardens - co to jest np. ?
Te nowe saurusy czarujące to cały oddział dysponuje magią aż do ostatniego modelu?
- Big Boss M.
- Falubaz
Anurarach wardens to tron dla naszej żaby niesiony przez Tegu guards.
Czarodziejami w oddziałach są championi więc dopóki żyją to czarują;)
Czarodziejami w oddziałach są championi więc dopóki żyją to czarują;)