Warstadt by qc

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: Warstadt by qc

Post autor: quidamcorvus »

Galeria: "W górach szaleństwa" od Medusa Project - Douglas Mawsnow.

W listopadzie 2022 roku na blogu zrecenzowałem, a później pochwaliłem się pomalowanymi modelami z serii W górach szaleństwa od Medusa Project, a teraz, przez najbliższe kilka tygodni będzie mogli przyjrzeć się bliżej figurkom z tej serii.

Modele pomalowałem głównie przy użyciu Contrastów i Technicali od GW, a śnieg zrobiłem z kleju PVA zmieszanego z sodą oczyszczoną.

Dziś mam dla Was zdjęcia modelu przedstawiającego Douglasa Mawsnowa, o figurce więcej możecie przeczytać TUTAJ.

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Galeria: Zwiadowcza kompania z Królestw Ogrów. Żelazobrzuchy.

Od pomalowania prezentowanych poniżej modeli ze Zwiadowczej kompanii z Królestw Ogrów do Warheim FS minęły niemal 3 lata, ale dopiero teraz, po długim oczekiwaniu w kolejce, zdjęcia doczekały się publikacji.

Na początek mam dla Was zdjęcia bohaterów, wśród których znajduje się Żelazobrzuchy.

Do malowania użyłem głównie farb GW, w tym kontrastów, a także wielu olejnych efektów.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Magister Magii, bohater.

Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Magistra Magii (Kolegium Metalu) służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Galeria: Zbrojna kompania z Ostlandu. Przepatrywacz I, stronnik.

Dziś mam dla Was zdjęcia przepatrywacza Zbrojnej kompanii z Ostlandu.

Przepatrywacz to model od Dunkeldorf Miniatures.

Zapraszam do oglądania!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ