Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?
Na czytniku ostatnio u mnie króluje Amon Amarth, Agalloch i Sabaton
czyli cięższe brzmienie w moim głośniku. Zwłaszcza Amon podoba mi się
z cudownym riffem w Pursuit of Vikings czy też Gods of war Arise, specjalną sympatią darzę tez Wolfpacka made in sabaton.
czyli cięższe brzmienie w moim głośniku. Zwłaszcza Amon podoba mi się
z cudownym riffem w Pursuit of Vikings czy też Gods of war Arise, specjalną sympatią darzę tez Wolfpacka made in sabaton.
Soulfly, Korn, System, Rage Against the Mahine,Tool,Nirvana, Alice in Chains,Guns'n Roses, Qeens of the stone age,Pink Floyd, Cool kids of death i oczywiście Qeens. Czasem the offspring i Myslovitz jak mnie coś najdzie.
To jest mnie więcej spis zespołów których słucham nałogowo.
Ulubiony: Soulfly
To jest mnie więcej spis zespołów których słucham nałogowo.
Ulubiony: Soulfly
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a tak swoją droga Assur therion ma koncert koło 14 lutego w Stodole w wawie jaks sądze jako suport wystąpią grave digger i Sabaton. (sam sie pewnie na to wybiorę)
- Krajkowski
- Chuck Norris
Hmm... to teraz ja...
Skrewdriver, Saga, Honor, Konkwista 88, Agressiwa 88...
trochę Oi... i Soad...
Skrewdriver, Saga, Honor, Konkwista 88, Agressiwa 88...
trochę Oi... i Soad...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
te zespoły z numerkiem 88 to zdaje się skinowskie ciekawe czy wiedzą ze to skrot liczbowy od zawołania dla pewnego malarza pokojowego. Pewnie wiedzą. No ale zdarzyło mi się posłuchać kilka piosenek konkwisty, muzycznie nie wypadają zle. Niektóre piosenki całkim całkiem ale ideologię ich nie poważam zupełnie.
-
- Chuck Norris
Ave
Offspring i tylko offspring no i ostatnio jeszcze czasem Justin Timberlake he he
Offspring i tylko offspring no i ostatnio jeszcze czasem Justin Timberlake he he
Slayer, Amon Amarth (witaj bracie! ), Rhapsody, Finntroll, z rzadka Manowar, Machine Head, Labyrinth(to juz w ogóle ostatni raz słuchałem na wakacjach ), Acid Drinkers. Do tego dochodzi różna muzyka filmowa jak się jakas trafi i celtycki folk - palce lizac .
Ale najcześciej ostatnio Slayer - Reign in Blood. Ta płyta nie ma słabego utworu! I Amon Amarth - The Crusher i Fate of Norns. Jakoś rzadziej Rhapsody, ale mozna chyba powiedzieć, że to razem ze Slayerem ulubiony mój zespół - mam wszystkie płyty, znam chyba wiekszość piosenek na pamięć i w ogóle w ogóle
Ale najcześciej ostatnio Slayer - Reign in Blood. Ta płyta nie ma słabego utworu! I Amon Amarth - The Crusher i Fate of Norns. Jakoś rzadziej Rhapsody, ale mozna chyba powiedzieć, że to razem ze Slayerem ulubiony mój zespół - mam wszystkie płyty, znam chyba wiekszość piosenek na pamięć i w ogóle w ogóle
clanand :p wyamita, wszystko przez pewną dyskusje o wood elfach :p
ale w tej chwili leci sobie ozzy a poza tym to purple, ac\dc, sabbaci, whitesneake, helloween i boscki Van Halen
ale w tej chwili leci sobie ozzy a poza tym to purple, ac\dc, sabbaci, whitesneake, helloween i boscki Van Halen
A u mnie po staremu - TOOL (choć 10.000 days jest słabe), SOAD i ostatnio Godsmack.
Slipknot, Sepultura (Cavalera), Soulfly, Deftones, Disturbed, Taproot, Marilyn Manson, NiN, Unloco, Chevelle, Violent Delight, KoRn, Nirvana, Ladytron, The Prodigy, Jam & Spoon, Fatboy Slim, Hurt, Negatyw, Cool Kids of Death, Myslovitz
obecnie mniej wiecej tyle, ale ogolnie duzo wiecej
obecnie mniej wiecej tyle, ale ogolnie duzo wiecej
- Krajkowski
- Chuck Norris
Drogi Panie bo to wszystkie są zespoły "skinowskie" (oczywiście prócz Soad ) a jak się nie podoba przesłanie to nikt nie każe słuchac... nieprawdaż ?Murmandamus pisze:te zespoły z numerkiem 88 to zdaje się skinowskie ciekawe czy wiedzą ze to skrot liczbowy od zawołania dla pewnego malarza pokojowego. Pewnie wiedzą. No ale zdarzyło mi się posłuchać kilka piosenek konkwisty, muzycznie nie wypadają zle. Niektóre piosenki całkim całkiem ale ideologię ich nie poważam zupełnie.
ałaaaa