Styczniowy Jędruś 20 I
- swieta_barbara
- habydysz
Nie ma zadnego info na stronie legionu, ani listy zgłoszonych bo organizuje to Dydu, a resztę sobie dopowiedzcie sami.
Skaven: nie narzekaj, nie narzekaj
U nas sie zdarzylo, ze organizator nie raczyl przyjsc na wlasny turniej (; takze brak listy zgloszen to naprawde nie jest nic strasznego
U nas sie zdarzylo, ze organizator nie raczyl przyjsc na wlasny turniej (; takze brak listy zgloszen to naprawde nie jest nic strasznego
a ten dalej swoje ...TruePunk pisze:Skaven: nie narzekaj, nie narzekaj
a na powaznie
mnie dopiszcie
Grzesio T. zafael brettonia Katowice Vendetta
I chwała ci Oskar za to, już się bałem o ten turniej.
Dopisz ekipę z Bochni bo oni na 100% będą.
Dopisz ekipę z Bochni bo oni na 100% będą.
jest jakies ograniczenie miejsc?
jak tak to sie zglosze zapobiegawczo, jak nie to poczekam az bede mial pewnosc ze jade
Pozdro
jak tak to sie zglosze zapobiegawczo, jak nie to poczekam az bede mial pewnosc ze jade
Pozdro
nigdy nie mow nigdyOskar pisze:Nie podejrzewam byśmy mogli dojść do limitu miejsc .
Ślask zbiera sie licznie - w koncu chyba kjiedys trzeba odwiedzic Krak w wiekszej liczbie
inne ośrodki tez maja chrapke na 1wsze miejsca
- bedzie ciekawie
no az tylu nas nie bedzie ...karl1299 pisze:a jak nie będzie ludzi to staniemy na ulicy i zrobimy łapankę a potem przywieziemy ich i Śląsk będzie miał przewagę liczebną na starcie.zafael pisze: Ślask zbiera sie licznie
pewnie Wrocek i inne osrodki przyjada
chory jestem - nie łapcie mnie za słowka