Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Przy tablicy na Polskim . U niej odpowiedź, wygląda tak: mówi że masz powiedzieć coś na jakiś temat, patrzy sobie w dziennik w większości przypadków cię nawet nie słucha, jak omówisz cały temat to ok - coś tam dostaniesz, jak o czymś zapomnisz albo się zająkniesz - pała. A najlepsze jest to, że odpowiedzi trwają po 30 min, a potem 15 min lekcja . Raz mi kazała przeczytać to co podyktowała na ostatniej lekcji, powiedziała mi że to jest źle i dała pałe, ch** , że raz że to było to co ona dyktowała, a dwa, że nawet nie powiedziała co jest źle. Jest źle i koniec - pała.
Ja mam rozszerzoną matme .Raptaparat pisze:Łooooj przez cale liceum mialem lachy z fizyki i matematyki (w matematycznej klasie , zeby nie bylo ). Natomiast moja wychowawczyni twierdzila, ze przychodze do szkoly dla towarzystwa... w sumie jest w tym duzo racji
No właśnie. A chłopaki mówią "pie**** takie coś i tak już nie zdam więc się nie ucze" .Karl_Gustav pisze:Nie no, stary, przeciez nauczyciele w swej naiwności liczą, że ci słabsi zaczną się dzięki temu uczyć.
Hrhr.. skad ja to znam? Chemiczka po tym, jak jej wygarnałęm pyta mnie co lekcje. Jak dostalem 4 z klasówki to wziela mnie do odpowiedzi, bo uznala, ze to dziwny przejaw geniuszu i zapytala mnie z jakichs na tyle kosmicznych pierdół, ze dostalem laskę, bo dostalem za dobra ocene z klasowki a "Moje umiejętności zdecydowanie nie są czwórkowe"
zwracanie uwagi nie jest dobrym pomyslem ;d
kiedys spytalem sie czy mogla by mi nauczycielka wpisac ocene z odpowiedzi zwyklym dlugopisem a nie tym brokatowym ( caly zeszyt w brokacie wystarczy sie dotknac i cale dlonie blyszcza ) i miesiac przewalone z niemieckiego ;d
kiedys spytalem sie czy mogla by mi nauczycielka wpisac ocene z odpowiedzi zwyklym dlugopisem a nie tym brokatowym ( caly zeszyt w brokacie wystarczy sie dotknac i cale dlonie blyszcza ) i miesiac przewalone z niemieckiego ;d
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
No właśnie. A chłopaki mówią "pie**** takie coś i tak już nie zdam więc się nie ucze" .Karl_Gustav pisze:Nie no, stary, przeciez nauczyciele w swej naiwności liczą, że ci słabsi zaczną się dzięki temu uczyć.
Dokładnie. BTW, coś musi być z tymi wychowawcami, ja mam wychowawczynię od matmy. Na matmie kosy lecą jak na stadionie. Ale i tak wszystkich na dwójach puszcza.
edit Lesthad - Z tym brokatem mnie zabiłeś.
Ostatnio zmieniony 7 sty 2008, o 18:36 przez Karl_Gustav, łącznie zmieniany 1 raz.
- Karl_Gustav
Moja wychowawczyni ma własny świat. Parę pozycji z jej długiej listy pt. "Co robi, bądź czego nie robi młodzież":
-Młodzież pije.
-Młodzież pali.
-Młodzież urządza regularne orgiastyczne libacje.
-Młodzież się nie uczy.
-Młodzież jest chamska.
-Młodzież wyznaje Szatana.
-Młodzież ciągle pie...rniczy coś o "Twojej starej".
Lista jest dłuuuuga. Zawsze odczytuje ją na wywiadówce.
-Młodzież pije.
-Młodzież pali.
-Młodzież się nie uczy.
-Młodzież jest chamska.
Moi starzy już wbijają w wywiadówki i we wszystko co ona gada, bo wiedzą, że jest przybita.
- Karl_Gustav
Mój starszy po powrocie z wywiadówki - "Ty, Karol, co jest z tą twoją wychowawczynią? Nie może powiedzieć o młodzieży czegoś pozytywnego?" Padłem.
Ehhh, moje zycie tak wygląda, czy to coś dziwnego o:?Karl_Gustav pisze:Moja wychowawczyni ma własny świat. Parę pozycji z jej długiej listy pt. "Co robi, bądź czego nie robi młodzież":
-Młodzież pije.
-Młodzież pali.
-Młodzież się nie uczy.
-Młodzież jest chamska.
- Karl_Gustav
Moje też, z tą różnicą, że nie jestem chamski. I nie jestem aktywny w wierze.
Właśnie patrze na mojego chomika i się dziwie jak on to zrobił, ze zszedł z zapie*****jącego kółka, a ono się dalej kręciło .
- Karl_Gustav
Orgiastyczne nie, i na pewno nie regularne. A zawsze mnie interesowało, skad ona to wie...
Pewno z młodości.