Nie wydaje mi się. Bo ona cośtam z księdzem kręciła. BTW też wolałbym być ksiedzem niz jej mężem.TomCio pisze:Pewno z młodości.
Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
czlowie na trning poszedl i juz wypadł z tematu. kogo teraz jedziemy?
Hehe, w czwartek o 14, następny odcinek z cyklu TomCio, suka i pedagog... Do tego mój stary będzie
A nie lepiej Twoja stara?
TomCio, Twoje emoty są super, ale te z napisami "powszechnie uznanymi" to były raz i się nie powtórzą, OK? kthxbye
TomCio, Twoje emoty są super, ale te z napisami "powszechnie uznanymi" to były raz i się nie powtórzą, OK? kthxbye
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Dobrze .Tomash pisze:A nie lepiej Twoja stara?
Moja stara mówiła, że chętnie by poszła i jej powiedziała co sądzi na temat jej odpałów tylko godzina jej nie odpowiada, zresztą mój stary też nie wie czy będzie mógł przyjść. Poza tym ona zawsze do ojca dzwoni, bo myśli, że on coś "zrobi". Matka raz dostała telefon, jak byłem chory, moja mama została poinformowana, że jestem na wagarach .
Najlepsze jest to, że ona mi powiedziała, że mój stary do niej dzwonił i chciał, żeby się wszyscy u pedagoga spotkali. A mój stary mówi, że on nawet telefonu do niej nie zna i to ona dzowniła i prosiła, żeby się stawił .
Będzie ze mną i moim starym u pedagoga coorva! . Zrobie jej sajgon. W gimnazjum tez była taka nauczycielka co moją klase wkurzała. Tak ją zrobiliśmy, że się pożegnała z pracąRaptaparat pisze:Powinienes ta cala wychowawczynie do psychologa zaprowadzic
Przeczytalem, ze burzynska za to wyrzucili z roboty... no sie nie dziwie, ma taki sam "mozg pod czaszka" jak "pani" po drugiej sronie kabla :]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Witam panów radośnie, szczęśliwie, że po raz ostatni wyszłam z domu w poniedziałek, a wróciłam we wtorek
A propos dyskusji o nauczycielach - wk... się wczoraj jak cholera ale nieważne... powiem tyle, wykładowcy na studiach to zło! Szczególnie chude, wredne i mające z wami zajęcia o 8 rano
A propos dyskusji o nauczycielach - wk... się wczoraj jak cholera ale nieważne... powiem tyle, wykładowcy na studiach to zło! Szczególnie chude, wredne i mające z wami zajęcia o 8 rano
Mi też, do tego miałem na 12 do szkoły.Raptaparat pisze:alez mi ta zwiecha z rana humor popsula :]
To i tak masz dobrze, bo my nigdzie nie wychodzimy
a ja spalem do 13 stweirdzajac ze nie ide do szkoly. bunt maszyn.