moim zdaniem powinny niepowtarzac sie zarowno przedmioty typu common jak i armijne - wyobraz sobie podwoojna bretke ze sztandarem, bsb, 2* virtue of duty i 2 * war banner, w sumie + 6 do starcia.........Asarnil pisze:Wczoraj właśnie o tym myślałem. Wydaje mi się, że najlepiej będzie wprowadzić niepowtarzalność przedmiotów armijnych, ale nie commonów.
Zostal dodany punkt do regulaminu. Gwoli uscislenia, w przypadku 2 armii dwarfowych mozna miec na 2 cannonach rune of forging (+burning na 1 z nich) natomiast w takim przypadku nie mozna juz uzyc forginga w 2 armii.Asarnil pisze:całkowity zakaz powtarzalności magicznych przedmiotów (armijnych, commonów, run, cnót, bignamesów, bloodlinów, itd. itp.)
Bania pisze:Zostal dodany punkt do regulaminu. Gwoli uscislenia, w przypadku 2 armii dwarfowych mozna miec na 2 cannonach rune of forging (+burning na 1 z nich) natomiast w takim przypadku nie mozna juz uzyc forginga w 2 armii.Asarnil pisze:całkowity zakaz powtarzalności magicznych przedmiotów (armijnych, commonów, run, cnót, bignamesów, bloodlinów, itd. itp.)
radze przeczytac samemu rulebooka na tej stronie...Ziemko pisze:Ad.1 Poczytaj rulebooka strona 98 "shooting from buildings" - za kazda luke strzelnicza - okno , drzwi - moze z danej strony 5ieciu luda strzelic
czy na pewno?? bo dla mnie jak wszystko to wszytsko.Asarnil pisze: Naturalnie nie dotyczy to scrolli i stone'ow