Giełda w Marienburdzkim porcie.
Moderator: #helion#
Giełda w Marienburdzkim porcie.
Kupię piechotę imperialną
Witam serdecznie,
Jestem zainteresowany kupnem piechoty imperialnej (szermierzy, włóczników i halabardników, najbardziej tych pierwszych) do swojej armii a temat zakładam ze względu na małą (wręcz żadną) ilośc tych figurek na allegro. Byc może ktoś z Was ma coś na zbyciu? Figurki jak najbardziej mogą byc pomalowane jak i do malowania czy do sklejania, i tak postaram się przerobic je na swój gust i temat armii. Mile widziane bitsy.
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
Jestem zainteresowany kupnem piechoty imperialnej (szermierzy, włóczników i halabardników, najbardziej tych pierwszych) do swojej armii a temat zakładam ze względu na małą (wręcz żadną) ilośc tych figurek na allegro. Byc może ktoś z Was ma coś na zbyciu? Figurki jak najbardziej mogą byc pomalowane jak i do malowania czy do sklejania, i tak postaram się przerobic je na swój gust i temat armii. Mile widziane bitsy.
Pozdrawiam
Potwierdzam, że Myth się mnie zapytał, z mojej strony nie widze problemu, żeby taki temat był też na forum stricte imperialnym (aż takiego mega ruchu tu nie ma, żeby powodowało to jakiś bałagan). Ale jeżeli wyższa szarża uważa inaczej, to oczywiście można przenieść temat do "kupię"...
7 knightow sprzedam, podstawowe barwy niesmialo nalozone.
ok 60 zeta.
ok 60 zeta.
Kupie unit 20-25 halabardników empire 6-7 edycja ładnie pomalowany z fcg...
[zdjęcie poglądowe] to mam na myśli mówiąc ładnie cena ni gra roli
http://www.coolminiornot.com/index/what ... /id/157218
[zdjęcie poglądowe] to mam na myśli mówiąc ładnie cena ni gra roli
http://www.coolminiornot.com/index/what ... /id/157218

35 free company FCG-75zł
2x pieszy mag(jeden z 5 ed(Beast Lore) drugi z Questa)-30 zł
1x warrior priest of sigmar z młotem i tarcza 6 ed-20 zł
35 free company FCG-75zł
Ostatnio zmieniony 14 sty 2008, o 18:09 przez Reyki, łącznie zmieniany 1 raz.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
on pochodzi z gry warhammer quest.
Na sztuki hundgunów nie sprzedaje bo co później zrobie z resztą?
Cała 10(a jest tak inżynier z hochlandem).
Na sztuki hundgunów nie sprzedaje bo co później zrobie z resztą?
Cała 10(a jest tak inżynier z hochlandem).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken