Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tomcio pamiętam jak u mnie w liceum świętej pamięci profesor od chemii śmiał się, że jakiejś osobie z ocen takich jak Twoje albo nawet gorszych wystawił ocene: dop n.j. Później podobno przyszła wychowawczyni tej klasy do niego i pytanie:
- Co to jest dop n.j.?
A na to profesor od chemii z bananem na twarzy.
- Jak to co, dop na jaja.
Ale mówił że ocena została uznana.
- Co to jest dop n.j.?
A na to profesor od chemii z bananem na twarzy.
- Jak to co, dop na jaja.
Ale mówił że ocena została uznana.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Jutro do pedagoga!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Co tym razem Ci zarzucają ??
Nie wiem qwa, teraz mam być ja, mój stary, pedagog i wychowawczyni . Może mój stary jej w końcu powie, żeby nie dzwoniła z pierdołami.
Ej no kurde, wpierw dowiaduje się, od wychowawczyni, że mam iść do pedagoga i że mój stary do niej dzwonił i że on niby chciał takie spotkanie. A jak pytałem starego to on nawet nie zna telefonu do szkoły . I znowu wychowawczyni mi mówi co innego i co innego moim stary, to jest po prostu parodia.
EDIT:
Ej no kurde, wpierw dowiaduje się, od wychowawczyni, że mam iść do pedagoga i że mój stary do niej dzwonił i że on niby chciał takie spotkanie. A jak pytałem starego to on nawet nie zna telefonu do szkoły . I znowu wychowawczyni mi mówi co innego i co innego moim stary, to jest po prostu parodia.
EDIT:
Nie bój się! Ta pedagog to ona tylko sobie pogada i to na tym się skończy . A nie będzie mnie tylko na lekcji.Sa!nt pisze:TomCio
Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka. - Terry Pratchett
Mój stary
A moja staraJa się tylko boje, że jej wygarne co o niej myśle.
No przecież o to chodzi
Rodzice OK, teraz tylko rozwalcować babę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Idę spać.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Może, ale z Hasselhoffem to już przegięcieSa!nt pisze:Pewnie dlatego, że Ciebie Skavenblight rodzice znają
A tak poważnie...
Sa!nt, wściekłbyś się, gdybyś raz na tydzień słyszał pytanie, czy jesteś w ciąży
Ot tak. Bo zjadłeś jedną kanapkę więcej na kolację, albo masz zbyt błogą minę jedząc Milky Waya. Albo nie chcesz z nikim rozmawiać i to jest podejrzane. Nie daj Boże czymś się strujesz i jest Ci niedobrze, to niechybny znak.
O, przypomniało mi się, że muszę przeprosić szkołę na apelu za przyjście w kapciach na mszę szkolną ( nic o mszy nie komentujcie, bo mnie dobijecie). A kapcie fajne, puchate i z pazurkami.TomCio pisze:Jutro do pedagoga!
Hehe. Moja ostatnio uznała, że skoro siedzę o pierwszej w nocy w łazience, to to jest duża szansa, że ćpam. A podejrzenia twoich rodziców rozumiem, moja koleżanka z klasy, która urodziła dziecko też na początku mówiła, że nie jest w ciąży , naprawdę! Pewno znają podobno historię.Skavenblight pisze:Może, ale z Hasselhoffem to już przegięcieSa!nt pisze:Pewnie dlatego, że Ciebie Skavenblight rodzice znają
A tak poważnie...
Sa!nt, wściekłbyś się, gdybyś raz na tydzień słyszał pytanie, czy jesteś w ciąży
Ot tak. Bo zjadłeś jedną kanapkę więcej na kolację, albo masz zbyt błogą minę jedząc Milky Waya. Albo nie chcesz z nikim rozmawiać i to jest podejrzane. Nie daj Boże czymś się strujesz i jest Ci niedobrze, to niechybny znak.
O nie...!! Jest ze mną naprawdę źle, udzielam się w Niezwykłych!
Mojemu staremu chodziło, że powie jej żeby przestała dzwonić z głupotami i że to jej ocenianie jest chore.Sa!nt pisze:Wyjdzie na to jak Twój ojciec TomCio jej wygarie, że pani pedagog wyśle Was wszystkich do psychologa rodzinnego jako rodzinę patologiczną
Ojciec kumpla jej powiedział przy pedagogu, żeby do niego dzwoniła jak jego syn będzie klął albo coś rozwali, a nie, jak się huśta na krześle, czy zapomniał książki.
Poza tym ta wychowawczyni to stara panna, coś koło 50 lat ma .