ja nie czepiam sie krytycznych głosów!!!Supeł pisze:Partysiu a ile masz latuniek? bardzo ładnie namalowałaś, tiak tiak - daj dziadziowi to się bardzo ucieszy...
a teraz koniec żartów - musisz zrozumieć że każdy krytyczny głos bierze się stąd że każdy dąży do ideału - nawet w tematach super malarzy spotyka się kogoś kto powie że na bucie po lewej stronie jest niedomalowany kawałek czy coś - i wtedy ten malarz mówi "dzięki, już poprawiam" a nie: "nie odzywaj się gówniarzu bo malujesz gorzej niż ja"
czepiam sie jak mi ktos pisze że źle!!! ale nie powie jak to poprawic!!! jak nie umiecie lepiej!!! to nie piszcie ze źle!!! a jak umiecie lepiej! to napiszcie JAK!!!!!!!!! mam to pomalowac by odblaski nie były źle położone tak jak ktos mi napisał .... jak uważasz że źle!! to napisz m prosze jak twoim zdaniem było by dobrze???
czuje sie jak w przedszkolu z wami!!! zachowujecie sie jak dzieci!
(
NIE LUBIE SZPINAKU ...... ale nigdy szpinaku nie jadłam).. TAK WŁASNIE SIĘ ZACHOWUJECIE!!!
dalej czekam na opinie - UZASADNIONE!!!!! czyli
żle to : ... dlaczego xle ... i jak żeby było lepiej!! - to dla mnie jest krytyka! jak ktos mi pisze ze xle ale nie ma pojęcia dlaczego ... pisze zeby pisac... TO NIECH OMINIE TEN DZIAŁ I NIC NIE PISZE!!!!!
czekam na kogos kto odpowie mi normalnie jak prosiłam bo tylko syf się zrobił przez te wasze wypowiedzi