moja pierwsza figurka cała wykonana mokrym pędzlem HE na kon

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Patrycja Polkowska »

Supeł pisze:Partysiu a ile masz latuniek? bardzo ładnie namalowałaś, tiak tiak - daj dziadziowi to się bardzo ucieszy...

a teraz koniec żartów - musisz zrozumieć że każdy krytyczny głos bierze się stąd że każdy dąży do ideału - nawet w tematach super malarzy spotyka się kogoś kto powie że na bucie po lewej stronie jest niedomalowany kawałek czy coś - i wtedy ten malarz mówi "dzięki, już poprawiam" a nie: "nie odzywaj się gówniarzu bo malujesz gorzej niż ja"
ja nie czepiam sie krytycznych głosów!!!
czepiam sie jak mi ktos pisze że źle!!! ale nie powie jak to poprawic!!! jak nie umiecie lepiej!!! to nie piszcie ze źle!!! a jak umiecie lepiej! to napiszcie JAK!!!!!!!!! mam to pomalowac by odblaski nie były źle położone tak jak ktos mi napisał .... jak uważasz że źle!! to napisz m prosze jak twoim zdaniem było by dobrze???

czuje sie jak w przedszkolu z wami!!! zachowujecie sie jak dzieci!
(
NIE LUBIE SZPINAKU ...... ale nigdy szpinaku nie jadłam).. TAK WŁASNIE SIĘ ZACHOWUJECIE!!!

dalej czekam na opinie - UZASADNIONE!!!!! czyli

żle to : ... dlaczego xle ... i jak żeby było lepiej!! - to dla mnie jest krytyka! jak ktos mi pisze ze xle ale nie ma pojęcia dlaczego ... pisze zeby pisac... TO NIECH OMINIE TEN DZIAŁ I NIC NIE PISZE!!!!!

czekam na kogos kto odpowie mi normalnie jak prosiłam bo tylko syf się zrobił przez te wasze wypowiedzi

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

hehe jak na moje oko to ze 12- 13 latek co? :wink:

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

Supeł pisze:hehe jak na moje oko to ze 12- 13 latek co? :wink:
'

no widzisz ja mam 12 lat twoim zdaniem ..
a ty może za 12 lat sie nauczysz pędzel trzymać ....

czy wy nie wiecie do czego służy ten dział????

jeżeli naprawdę nie macie nic mądrego do napisania to proponuje zamknąć ten temat ;p
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

To co się tu dzieje to po prostu żal...

Piszesz mi na PW, że Rapta ci pociska na PW ale gdy podałaś mi jego wiadomość to pocislu tam nie zauważyłem, a sama pociskasz innym (Rapta,Supeł)

Jeka widać to ty nie wiesz do czego służy ten dział. Powiedzmi czy pięć osób musi napisać to samo żeby twój głod wiedzy został zaspokojony? Kilka osób napisało co jest źle, a inne kilka napisało jak to poprawić. W czym problem? Widocznie twoja praca jest na tyle dobra, że nie trzeba zbyt wiele poprawiać? Powiedz mi czemu ludzie w innych tematach nie napinają się tak jeżeli nie usłyszą uzasadnienia czemu coś jest do bani?

Jak narazie wynika,że to ty nie wiesz do czego służy ten dział. Jak zama nazwa wskazuje jest to galeria- tu umieszcza się zdjęcia swoich parc by podzielić się niemi z innymi, i ew. poprosić o rady, a nie wydzierać się że ktoś nie udzielił ci pomocy... Jeżeli nie znosiszy krytyki omijaj ten dział lub wrzuć swoje prace na np. imageshacke... tma może cie "nie będą mieszać z błotem"

Niniejszym apeluję o kłudeczkę :)
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

hihihi nie wiem czemu ale sprawia mi to jakąś nieidentyfikowaną satysfakcję - ciekawe co by Froid na to powiedział... :wink:

pokrzycz jeszcze... plisssssss :twisted:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Patrycja Polkowska pisze:
czuje sie jak w przedszkolu z wami(...)
No trochę zachowujesz się też jak w przedszkolu, nieprawdaż?
Obrazek

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

hmmmm :lol2: zabawni jesteście :) a myślałam ze nic gorszego od teletubisiów nie można wymyślić :)

co jest złe to fakt pisaliście.. ale rady jak to poprawić nie ma żadnej!!!

ale jak już sie przekonałam dla niektórych
zdanie "tniesz w chuja" - nie jest niczym obraźliwym i znaczy "oczekuje" - takie wyjaśnienie dostałam więc jak można podchodzić poważnie do osób które mają takie wytłumaczenia swojej głupoty ??

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Skoro juz zeszlo do tematu PW i przedszkola:
Patrycja Polkowska pisze:w chuja to twoi rrodzice polecieli ze po pijaku nawet kondona nie umieli prawidłoo użyc.. jak by twój stary wiedział ze sie gumki na nos nie zajkłada to byś teraz taki nie był hop siup do przodu leszczyku
Naprawde radze sie zastanowic kto tu jest przedszkolakiem, bo mnie taki spam nie rusza, a swiadczy tylko o poziomie autora. Chyba nie bylo jeszcze na tym forum osoby, ktorej kazdy post bylby tak drazniaca-irytujacy i wzbudzal coraz to nowego flejma.

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

OMG !!!!! chyba bedzie ban

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

I wszystko jasne:

http://www.sp4.opusnet.pl/aktual.htm potem ctrl+f i wpisać patrycja polkowska :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

co jest złe to fakt pisaliście.. ale rady jak to poprawić nie ma żadnej!!!

Barding jest zły. Popraw go. Najlepiej pędzelkiem i farbkami.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2008, o 13:00 przez raf, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

Motyl pisze:To co się tu dzieje to po prostu żal...

Piszesz mi na PW, że Rapta ci pociska na PW ale gdy podałaś mi jego wiadomość to pocislu tam nie zauważyłem, a sama pociskasz innym (Rapta,Supeł)

Jeka widać to ty nie wiesz do czego służy ten dział. Powiedzmi czy pięć osób musi napisać to samo żeby twój głod wiedzy został zaspokojony? Kilka osób napisało co jest źle, a inne kilka napisało jak to poprawić. W czym problem? Widocznie twoja praca jest na tyle dobra, że nie trzeba zbyt wiele poprawiać? Powiedz mi czemu ludzie w innych tematach nie napinają się tak jeżeli nie usłyszą uzasadnienia czemu coś jest do bani?

Jak narazie wynika,że to ty nie wiesz do czego służy ten dział. Jak zama nazwa wskazuje jest to galeria- tu umieszcza się zdjęcia swoich parc by podzielić się niemi z innymi, i ew. poprosić o rady, a nie wydzierać się że ktoś nie udzielił ci pomocy... Jeżeli nie znosiszy krytyki omijaj ten dział lub wrzuć swoje prace na np. imageshacke... tma może cie "nie będą mieszać z błotem"

Niniejszym apeluję o kłudeczkę :)

Nie ty ka sie gówna... wiadomo.... bo śmierdzi!
Człowiek się nie równa z tym co sięga mu do pięty!
Nie jednego wkurwia to ze ktoś jest uśmiechnięty,
tak jak mnie to wkurwia że pierdolicie trendy
Nie jeden szczerzy zęby w imię nieszczerych intencji
dosłownie jak sępy wyczekujące na błędy!
W głębi pełni są pretensji lecz kosztem kompetencji
Na sukces pazerni... boją się konkurencji
Musze walczyć o wygodę.. jak każdy robie co mogę
jak każdy sie zastanawiam ...
ze muszę być kimś ważnym żeby reszcie tak przeszkadzać ...
O mnie zapomnij!!! ... o Mnie sie ni martw!
Ja sobie radę dam ... a jak nie dam ...
to wtedy zmienię cel i wezmę co chce
Nie jestem najszybsza w mieście jak te leszcze
I za wasz styl tu pisania sie nie wezmą moje ręce
Kto za 5 lat zostanie tu a kto zejdzie.... z drogi
Kto zgarnie wtedy stawkę ..........a kto utopi ... ?
Patrze jak małpują w kadrze kopie kopii ...
Każdy coś pierdoli co wie ze sam nic nie zrobi!
TO STARY NUMER!!!!! wspierać tych co są najgorsi!!!!!!!!!
BO NA ICH TLE NAWET PRZECIĘTNI SĄ WIDOCZNI!

Jak sie pokazuje ci słabi chcą nas wyjebać!!!
Bo pokazujemy Im .. jaka nas dzieli przepaść!

WIĘC
Kiedy odniosę sukces nie martw się tym!!
Kiedy poniosę klęskę nie ciesz sie tym!!!

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Poczytałem sobie ten temat i o zgrozo! dawno już nie widziałem tematu, z którego sączy się tyle agresji.

Ja parę rad w tym temacie zauważyłem, bo nie wydaje mi się byś Droga Pani oczekiwała, iż ktoś napisze Ci: żebyś wzięła pędzelek taki a taki do ręki, zamoczyła w takiej a takiej farbie, a następnie ostrożnie, dokładnie i powoli nałożyła farbę na daną część figurki.

Widać niewiele osób Cię rozumie wiec jeśli Ci to nie przeszkadza, a chciałabyś otrzymać radę która by zaspokoiła Twój głód wiedzy to może podasz przykład jak powinna taka rada być skonstruowana. Być może wtedy ktoś spełni Twoje oczekiwania.

Zgadzam się z Motylem, że dalsze ciągnięcie tego tematu chyba nie ma sensu.

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

Kokesz pisze:Poczytałem sobie ten temat i o zgrozo! dawno już nie widziałem tematu, z którego sączy się tyle agresji.

Ja parę rad w tym temacie zauważyłem, bo nie wydaje mi się byś Droga Pani oczekiwała, iż ktoś napisze Ci: żebyś wzięła pędzelek taki a taki do ręki, zamoczyła w takiej a takiej farbie, a następnie ostrożnie, dokładnie i powoli nałożyła farbę na daną część figurki.

Widać niewiele osób Cię rozumie wiec jeśli Ci to nie przeszkadza, a chciałabyś otrzymać radę która by zaspokoiła Twój głód wiedzy to może podasz przykład jak powinna taka rada być skonstruowana. Być może wtedy ktoś spełni Twoje oczekiwania.

Zgadzam się z Motylem, że dalsze ciągnięcie tego tematu chyba nie ma sensu.

czy trudno napisać...

żle poamlowałas odbłyski bo : nie pokrywaja sie , są za mocne, za słabe, w złym kolorze, rada to np
jak zbyt ostre przejscia to dodaj wiecej wody do farbki i nałóz 3 warstwy zamiast jednej! , żeby odblask pmalowac to ustaw lampe tak a nie inaczej , zapamietaj gdzie pada światło, albo np jak kolorystyka złą to dlaczego że np żółc z brazem nie jest dobra a leprza by była pomarańcz z zółcia ,
ze jak xle łuski pomalowałam to napisać że np powinny byc jasniejsze, cioemniejsze ... no to rozumiem za krytykę z uzasadnieniem
pierdolć że źle to ja sobie moge o kazdym z was! tyle ze jak będe krytykowac to będe umiała wyjasnic dlaczego! by ta osoba mogła to poprawic!!! skoro nie udało mi sie pomalowac dobrze to znaczy ze sama nie umiem lepej!!! i to ze xle to sama wiem bo bym nie pytała jak pomalowac lepiej!!!!

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Napisał ci Ryu co jest do poprawienia - jedziesz po nim. Napisałem ja - zero odezwy. Każdą próbę wytłumaczenia Ci co jest nie tak albo olewasz, albo jeździsz po jej autorze (BTW przecząc wszystkim zasadom poprawnej pisowni), po czym twierdzisz, że nikt nie mówi co mogłabyś naprawić. Nie oczekuj więc, że wszyscy będą cię traktować grzecznie, kiedy ty zachowujesz się jak rozwydrzony przedszkolak. I sorry, ale Twoja "tfurczość!!!!!" zaprezentowana w poprzednim poście potwierdza tylko nie najwyższy poziom Twoich wypowiedzi.
Wyloguj się, dla dobra swojego i naszego ;)

P.S. Napisałem Ci to na poprzedniej stronie.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

jak zbyt ostre przejscia to dodaj wiecej wody do farbki i nałóz 3 warstwy zamiast jednej! , żeby odblask pmalowac to ustaw lampe tak a nie inaczej , zapamietaj gdzie pada światło, albo np jak kolorystyka złą to dlaczego że np żółc z brazem nie jest dobra a leprza by była pomarańcz z zółcia ,
ze jak xle łuski pomalowałam to napisać że np powinny byc jasniejsze, cioemniejsze
Po co ci rady, masz wszystko obcykane...

Awatar użytkownika
Patrycja Polkowska

rady???? popraw blendng czy coś (nie znam waszego zargonu i nie mam pojęcia o co chodzi!) tam najlepiej pędzlem uważasz za radę ??? hahaha dobrze że jak dymać każdy wie..bo jak by sie trzeba było pytać to by cię tu teraz nie było ..

piszesz żeby pisać al nic nie wnosisz do tematu.. tylko mnie podkurwiasz.. .

jezeli to jdyne co umiesz napisac to nicko cie oceniam ... moze ni bylo trzeba żucac podstawówki i chociaz ją skończyc .. moze bys był bardziej wychowany jak z domu wyniosłes tylko chęc obrazania innych...

tłumacze sobie że to twój system obronny, jak za głupi jesteś żeby coś napisacto piszesz tyle pierdolenia by cała reszta także zgłupiała.. no do twojego poziomu intelektualnego raczej nikogo nie zniżysz

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Ponieważ flame jest długo idący i nie ma zakończenia, z uwagi na pozwolenie Ziemka na reagowanie w ekstremalnych nadużyciach na forum, na czas nieokreślony zamknę temat i pozostawię sprawę do wglądu administracji i moderatorów tego forum.

Jeżeli ktoś odważy się robić taki sam flame w innych tematach, wykasuję i osobiście wniosę o bana. Zatem kłódka.

Jeżeli są jakiekolwiek skargi na tą decyzję, proszę skierować to albo do mnie albo do administracji forum. Jeżeli ktoś chce kontynuować flame, to proszę na privie z osobami zainteresowanymi.

Fanatyk

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dzieki za reakcje Fanatyku , czlowiek jedzie na egzamin i w pol dnia tyle moga nadrukowac. PAtrycjo czy ktokolwiek tam pisze - dostajesz ostrzezenie , mam dosc Twoje tonu wypowiedzi , slownictwa i zachowania na forum. Zbastuj , bo dostaniesz bana.

Zablokowany