Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... highlight=
Piękny blog armijny Bane'a, O&G.
Eee tam Shino, ja uwazam, ze te mumia jest taka sobie - nic nadzwyczajnego. Napewno nie jest to najladniejszy jego model.
Co do prac Victori to wciaz uwazam je za naprawde mocne, ale chyba glownie przez sentyment. Warunki malarzy i jakosc modeli baaardzo sie przez te 6 lat zmienila i obawiam sie, ze dzisiaj nie bylaby w stanie przebic swiatowych gwiazd.
Warto zuwazyc jedna rzecz w przypadku "squabble" - rozna tonacja skory orkow. tak jak w przypadku zombiakow Mika'ego tak i tutaj mamy bardzo fajna roznorodnosc. Mysle, ze warto z takimi rozwiazaniami ekperymentowac na wlasnych figurkach i urozmaicac nie tylko konwersjami, ale takze malowaniem.
EDIT: O tak, tak, Fanatyk wkleil bardzo dobra rzecz. 28 stron, ale naprawde warto przeczytac i poogladac. Masa tipsow (w sensie podpowiedzi ) i pomyslow. Godne polecenia
Co do prac Victori to wciaz uwazam je za naprawde mocne, ale chyba glownie przez sentyment. Warunki malarzy i jakosc modeli baaardzo sie przez te 6 lat zmienila i obawiam sie, ze dzisiaj nie bylaby w stanie przebic swiatowych gwiazd.
Warto zuwazyc jedna rzecz w przypadku "squabble" - rozna tonacja skory orkow. tak jak w przypadku zombiakow Mika'ego tak i tutaj mamy bardzo fajna roznorodnosc. Mysle, ze warto z takimi rozwiazaniami ekperymentowac na wlasnych figurkach i urozmaicac nie tylko konwersjami, ale takze malowaniem.
EDIT: O tak, tak, Fanatyk wkleil bardzo dobra rzecz. 28 stron, ale naprawde warto przeczytac i poogladac. Masa tipsow (w sensie podpowiedzi ) i pomyslow. Godne polecenia
Nie było łatwo to odgrzebać... Mości szanowny Bane jeszcz coś takiego zmajstrował:
Bardzo długi link
pzd
Bardzo długi link
pzd
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
przejrzałem sobie ten blok Bane'a i rzeczywiście... armia świetna... tylko pozazdrościć... chociaż nie podoba mi się np jak bobi kości i rogi... zwykłe białe bez niczego... takie blee...
z kolei w tych witch hunterach jest jeszcze więcej rzeczy których można by się czepić...
z kolei w tych witch hunterach jest jeszcze więcej rzeczy których można by się czepić...
nom dlatego go zapodalem na pooprzedniejm stronieFanatyk pisze:http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... highlight=
nie powiedzialem, ze najlepszy tylko, ze model of choice ja gram tk co mialo wplyw na ten wyborEee tam Shino, ja uwazam, ze te mumia jest taka sobie - nic nadzwyczajnego. Napewno nie jest to najladniejszy jego model.
No to teraz cos mocnego. Chaos Dragon z pierdylionem mutacji Malowany przez Pox'a, znalezione Warseer. Na pierwszy rzut oka ciezko poznac co jest co, ale sama skala modelu (2ga fotka) MIAZDZY!
Watek na Warseerze z wieksza iloscia fotek jest tutaj.
Watek na Warseerze z wieksza iloscia fotek jest tutaj.
OMG !!!!!
Co to jeste ?!?! Chosowy, mutowany, Emperor Dragon?
a ja byłem dumny z mojego smoka... jak mizernie bidulek tu wyglada
Hołd artyście który to cudo wykonał...
Co to jeste ?!?! Chosowy, mutowany, Emperor Dragon?
a ja byłem dumny z mojego smoka... jak mizernie bidulek tu wyglada
Hołd artyście który to cudo wykonał...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
O bez kitu ale kolos . Koles go chyba pickupem wozi na turnieje .
Jak zobaczyłem skale to zbladłem... W statach to powinien mieć same 10tki
Raptaparat pisze:Przykro by bylo gdyby facet nic nie wygral po takiej ilosci wlozonej pracy. Mimo wszystko GD to konkurs malarski, a ten smok pomalowany jest raczej przecietnie. Za to ma gigantyczny wow-effectDante pisze:Ale to na Golden demona ;p
Smoczek w stylu : "O shit! look at this!" a potem ocena malowania i zdycha? :p
Ten smok miażdży!!!