A co się dziwisz jak sam napisałeś, że noszenie blatów jest jutro.szafa pisze:Dzisiaj ostatecznie zostalem upewniony ze nie ma szans na to aby DMP odbylo sie w Warszawie.
Dziekuje Robertowi Faberowi, Pingusowi i Lithowi za noszenie blatow.
Innym nie dziekuje i zapraszam na turniej :*
Warhammer Fantasy Battle - Finał WOŚP
Nie cwaniakuj! Zbieraj siły na pomoc po turnieju.Kielon pisze:A co się dziwisz jak sam napisałeś, że noszenie blatów jest jutro.szafa pisze:Dzisiaj ostatecznie zostalem upewniony ze nie ma szans na to aby DMP odbylo sie w Warszawie.
Dziekuje Robertowi Faberowi, Pingusowi i Lithowi za noszenie blatow.
Innym nie dziekuje i zapraszam na turniej :*
Nie gadajcie. Zapewnienie obsługi zależy od organizatora. W jaki sposób będzie załatwiał ekipę do noszenia to jego sprawa. Czasem info w środku tematu nie wystarcza, bo większość osób, które pewnie by pomogły o tym nie wie. Ja naprzykład przed DMP zadzwoniłem do około 20 osób. Duża część która pomagała nie wiedziała że było odpowiednie info na forum. Kwestia podejścia.
PS. Sory że sie nie pojawiłem ale mi partner wypadł i nie miało dla mnie sensu jechać.
PS. Sory że sie nie pojawiłem ale mi partner wypadł i nie miało dla mnie sensu jechać.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Fisch to parówka do 4 tury był w głębokiej dupie, a potem jakoś nic nam nie wyszło i wpakowałnam 16
Turniej to taki front wschdni się okazał,z początku blitzkrieg 38 po 2 bitwach i stalingrad w 3, z początku świetnie a potem się załamało, pomimo wielu brawurowych akcji i aktów odwagi oddziałów 6 armi pancernej
Turniej to taki front wschdni się okazał,z początku blitzkrieg 38 po 2 bitwach i stalingrad w 3, z początku świetnie a potem się załamało, pomimo wielu brawurowych akcji i aktów odwagi oddziałów 6 armi pancernej
Padam. Turniej moze i fajna sprawa, ale nie po nieprzespanej nocy. Takie wyniki na szybko:
1 Fischer
2 Duke & Karol Jagiełło
3 Holan i Dalmar
4 Kolata
5 Paździoch i Jasiuuuu
6 Golus i Kielon
7 Michał Dębowski i Dariusz Smoleński
8 SSacz Manfred i Ciastor
9 Pingus Marian Olech
10 Rybak Wojciech i Zbrożczyk Michał
11 Piotr Kuczyński
12 Zulus i Thain
13 Cyel i Barek
14 Czreq i Cyryl
15 Michał i Syrka
16 Karol Pieróg i Bartek Lewandowski
17 Thorek i Marcus_cheater
18 Tomasz Turzyński i Radek Wiącek
19 Kacper Bełz i Celedor
20 Dębek z Kamilą (fajową dziewczyną)
21 Łysiak i Fąfara
22 Bartek Wieczorkowski i Michal Peplak
23 Mania
24 Haver i Zamęcki Bartek
25 Michalak Wojciech
26 Lamprecht patryk i Dawid redyk
27 Nehan
28 Cywiński Łukasz i Krzysztof Paradowski
29 Michałowski Paweł i Przemysław Wodarczyk
30 Borsuk i Dominik Jaraczewski
1 Fischer
2 Duke & Karol Jagiełło
3 Holan i Dalmar
4 Kolata
5 Paździoch i Jasiuuuu
6 Golus i Kielon
7 Michał Dębowski i Dariusz Smoleński
8 SSacz Manfred i Ciastor
9 Pingus Marian Olech
10 Rybak Wojciech i Zbrożczyk Michał
11 Piotr Kuczyński
12 Zulus i Thain
13 Cyel i Barek
14 Czreq i Cyryl
15 Michał i Syrka
16 Karol Pieróg i Bartek Lewandowski
17 Thorek i Marcus_cheater
18 Tomasz Turzyński i Radek Wiącek
19 Kacper Bełz i Celedor
20 Dębek z Kamilą (fajową dziewczyną)
21 Łysiak i Fąfara
22 Bartek Wieczorkowski i Michal Peplak
23 Mania
24 Haver i Zamęcki Bartek
25 Michalak Wojciech
26 Lamprecht patryk i Dawid redyk
27 Nehan
28 Cywiński Łukasz i Krzysztof Paradowski
29 Michałowski Paweł i Przemysław Wodarczyk
30 Borsuk i Dominik Jaraczewski
Turniej bardzo fajny, mimo że spałem w nocy 3h Jak człowiek się wciągnie w gre, to nawet za bardzo kaca nie zauważy
Miałem farta co do przeciwników. Byli super! Fair play i przyjazna atmosfera na maxa. Zwłaszcza dzięki dla ekipy z Bastionu za zakończenie bitwy w 3 turze, dzięki czemu mogłem jak człowiek wrócić do domu. Jesteście wielcy
Graty dla Fischa za wygranie i Kamili za wytrzymanie cały dzień na turnieju <szok>. Cel klubowy został osiągnięty - 1 miejsce dla nas
Do graczy O&G - na małe punkty składajcie rozpy w oparciu o savage orcs! Ja miałem 4 regimenty i nie zawiodłem się. Chłopaki miażdżą
Miałem farta co do przeciwników. Byli super! Fair play i przyjazna atmosfera na maxa. Zwłaszcza dzięki dla ekipy z Bastionu za zakończenie bitwy w 3 turze, dzięki czemu mogłem jak człowiek wrócić do domu. Jesteście wielcy
Graty dla Fischa za wygranie i Kamili za wytrzymanie cały dzień na turnieju <szok>. Cel klubowy został osiągnięty - 1 miejsce dla nas
Do graczy O&G - na małe punkty składajcie rozpy w oparciu o savage orcs! Ja miałem 4 regimenty i nie zawiodłem się. Chłopaki miażdżą
wielkie dzięki za turniej
wynik tak dobry, bo grałem w swoich murach
zagrałem wraz z moim drugim "ja" (to ten zły Fisch z fartownymi rzutami) i był to mój najlepszy sojusznik jak dotychczas na turniejach parowych
sojusz dwóch najbardziej przegiętych armiii w WFB (Erranci i Skaveny) pokonał po kolei:
- Mariana i jego kolegę, sojusz Bretka i WE, wynik 18:2 (splewili całą bitwę ale co tam, zwycięstwo to zwycięstwo)
- Fajną Kamilę i niefajnego Piotra Dębkowskiego, znowu Bretka i WE, wynik 18:2 (tu miałem farta po całości, aż żal mi o tym pisać)
- SS Manfreda i Ciastora Dastora, Imperiuum plus Skaveny, 16:4 (zagrali jak plewy a ja ich rozpracowalem taktycznie i psychicznie)
------> Pelcu : Latarką zdjąłem 5 ran na czołgu, przebiłem sie Slavami przez Handugunnerów w domku a resztę po prostu rozjechałem - łatwizna
pozdrowienia dla organizatorów, że im się chce, że robią to naprawę mega sprawnie, że jest naprawdę sympatycznie i przyjemnie jeździć na te lokalne turnieje.
pozdrowienia dla przeciwników za łatwe punkty do ligi
pozdrowienia również dla nowych graczy, którzy mam nadzieję zasilą naszą społeczność battlowców w Warszawie na dłużej
Fisch
wynik tak dobry, bo grałem w swoich murach
zagrałem wraz z moim drugim "ja" (to ten zły Fisch z fartownymi rzutami) i był to mój najlepszy sojusznik jak dotychczas na turniejach parowych
sojusz dwóch najbardziej przegiętych armiii w WFB (Erranci i Skaveny) pokonał po kolei:
- Mariana i jego kolegę, sojusz Bretka i WE, wynik 18:2 (splewili całą bitwę ale co tam, zwycięstwo to zwycięstwo)
- Fajną Kamilę i niefajnego Piotra Dębkowskiego, znowu Bretka i WE, wynik 18:2 (tu miałem farta po całości, aż żal mi o tym pisać)
- SS Manfreda i Ciastora Dastora, Imperiuum plus Skaveny, 16:4 (zagrali jak plewy a ja ich rozpracowalem taktycznie i psychicznie)
------> Pelcu : Latarką zdjąłem 5 ran na czołgu, przebiłem sie Slavami przez Handugunnerów w domku a resztę po prostu rozjechałem - łatwizna
pozdrowienia dla organizatorów, że im się chce, że robią to naprawę mega sprawnie, że jest naprawdę sympatycznie i przyjemnie jeździć na te lokalne turnieje.
pozdrowienia dla przeciwników za łatwe punkty do ligi
pozdrowienia również dla nowych graczy, którzy mam nadzieję zasilą naszą społeczność battlowców w Warszawie na dłużej
Fisch
- monsterstar
- Chuck Norris
A ja jak na pierwszy turniej całkiem nieźle 22 miejsce z 30
Dobra, tu juz pelne wyniki. Poprzednie maja blad przy Nehanie i byly sortowane tylko po sumie i duzych. No i dopisalem pelne imiona i nazwiska. Wieczorem wysylam do ligi, wiec bledy wylapujcie jak najszybciej.
P.S. To, ze Fisch wygral to nie blad, to sie stalo naprawde
P.S. To, ze Fisch wygral to nie blad, to sie stalo naprawde