Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... highlight=
Piękny blog armijny Bane'a, O&G.

Eee tam Shino, ja uwazam, ze te mumia jest taka sobie - nic nadzwyczajnego. Napewno nie jest to najladniejszy jego model.
Co do prac Victori to wciaz uwazam je za naprawde mocne, ale chyba glownie przez sentyment. Warunki malarzy i jakosc modeli baaardzo sie przez te 6 lat zmienila i obawiam sie, ze dzisiaj nie bylaby w stanie przebic swiatowych gwiazd.
Warto zuwazyc jedna rzecz w przypadku "squabble" - rozna tonacja skory orkow. tak jak w przypadku zombiakow Mika'ego tak i tutaj mamy bardzo fajna roznorodnosc. Mysle, ze warto z takimi rozwiazaniami ekperymentowac na wlasnych figurkach i urozmaicac nie tylko konwersjami, ale takze malowaniem.
EDIT: O tak, tak, Fanatyk wkleil bardzo dobra rzecz. 28 stron, ale naprawde warto przeczytac i poogladac. Masa tipsow (w sensie podpowiedzi ) i pomyslow. Godne polecenia
 ) i pomyslow. Godne polecenia 

Co do prac Victori to wciaz uwazam je za naprawde mocne, ale chyba glownie przez sentyment. Warunki malarzy i jakosc modeli baaardzo sie przez te 6 lat zmienila i obawiam sie, ze dzisiaj nie bylaby w stanie przebic swiatowych gwiazd.
Warto zuwazyc jedna rzecz w przypadku "squabble" - rozna tonacja skory orkow. tak jak w przypadku zombiakow Mika'ego tak i tutaj mamy bardzo fajna roznorodnosc. Mysle, ze warto z takimi rozwiazaniami ekperymentowac na wlasnych figurkach i urozmaicac nie tylko konwersjami, ale takze malowaniem.
EDIT: O tak, tak, Fanatyk wkleil bardzo dobra rzecz. 28 stron, ale naprawde warto przeczytac i poogladac. Masa tipsow (w sensie podpowiedzi
Nie było łatwo to odgrzebać... Mości szanowny Bane jeszcz coś takiego zmajstrował:
Bardzo długi link
pzd

Bardzo długi link
pzd
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
przejrzałem sobie ten blok Bane'a i rzeczywiście... armia świetna... tylko pozazdrościć... chociaż nie podoba mi się np jak bobi kości i rogi... zwykłe białe bez niczego... takie blee...
z kolei w tych witch hunterach jest jeszcze więcej rzeczy których można by się czepić...

z kolei w tych witch hunterach jest jeszcze więcej rzeczy których można by się czepić...
nom dlatego go zapodalem na pooprzedniejm stronieFanatyk pisze:http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... highlight=

nie powiedzialem, ze najlepszy tylko, ze model of choiceEee tam Shino, ja uwazam, ze te mumia jest taka sobie - nic nadzwyczajnego. Napewno nie jest to najladniejszy jego model.
 ja gram tk co mialo wplyw na ten wybor
 ja gram tk co mialo wplyw na ten wybor 
No to teraz cos mocnego. Chaos Dragon z pierdylionem mutacji  Malowany przez Pox'a, znalezione Warseer. Na pierwszy rzut oka ciezko poznac co jest co, ale sama skala modelu (2ga fotka) MIAZDZY!
 Malowany przez Pox'a, znalezione Warseer. Na pierwszy rzut oka ciezko poznac co jest co, ale sama skala modelu (2ga fotka) MIAZDZY! 
Watek na Warseerze z wieksza iloscia fotek jest tutaj.

Malowany przez Pox'a, znalezione Warseer. Na pierwszy rzut oka ciezko poznac co jest co, ale sama skala modelu (2ga fotka) MIAZDZY!
 Malowany przez Pox'a, znalezione Warseer. Na pierwszy rzut oka ciezko poznac co jest co, ale sama skala modelu (2ga fotka) MIAZDZY! Watek na Warseerze z wieksza iloscia fotek jest tutaj.

OMG !!!!!   

Co to jeste ?!?! Chosowy, mutowany, Emperor Dragon? 

a ja byłem dumny z mojego smoka... jak mizernie bidulek tu wyglada 

Hołd artyście który to cudo wykonał...

Co to jeste ?!?! Chosowy, mutowany, Emperor Dragon?

a ja byłem dumny z mojego smoka... jak mizernie bidulek tu wyglada

Hołd artyście który to cudo wykonał...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
						Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie

- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
O bez kitu ale kolos  . Koles go chyba pickupem wozi na turnieje
 . Koles go chyba pickupem wozi na turnieje  .
 .

. Koles go chyba pickupem wozi na turnieje
 . Koles go chyba pickupem wozi na turnieje  .
 .Jak zobaczyłem skale to zbladłem... W statach to powinien mieć same 10tki 

Raptaparat pisze:Przykro by bylo gdyby facet nic nie wygral po takiej ilosci wlozonej pracy. Mimo wszystko GD to konkurs malarski, a ten smok pomalowany jest raczej przecietnie. Za to ma gigantyczny wow-effectDante pisze:Ale to na Golden demona ;p
Smoczek w stylu : "O shit! look at this!" a potem ocena malowania i zdycha? :p
Ten smok miażdży!!!

Kurczę ciężko go jakoś chwalić bo słów za mało....
   Kurczę ciężko go jakoś chwalić bo słów za mało....