Dzięki. Ale wiedz, że czasami naprawdę miałem z nią problemy...LoGo pisze:Gratuluje cierpliwości
Moje Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Necro, jestem wielkim fanem Twoich konwersji i nie mówię tylko o tych figurkach, ale również chociażby o orkasach z Gloria Victis (leniuch z hakiem miast łapy się tam nie zarejestrował, więc komentuje tu). Podoba mi się, że potrafisz wykorzystać każdy element, umieścić go we właściwym miejscu i że nawet z kucyka z urobkiem przekwalifikujesz na centaury i harmaty (zamiast masła)!
Jednym słowem: potrafisz zrobić "coś z niczego"!
Malowanie-bejcowanie też bardzo mi się podoba; co prawda gdzieniegdzie przydałoby się wg. mnie przetrzeć benzyną "metodą Blessa" co poniektóre elementy i pousuwać nadmiary bejcy, ale jest ok i wszystko sprawia wrażenie spójnej całości.
P.S. Pardon za offtop... o, widzę, że Max powrócił! A już się bałem, że Cię Twoje własne konwersje pożarły!
Jednym słowem: potrafisz zrobić "coś z niczego"!
Malowanie-bejcowanie też bardzo mi się podoba; co prawda gdzieniegdzie przydałoby się wg. mnie przetrzeć benzyną "metodą Blessa" co poniektóre elementy i pousuwać nadmiary bejcy, ale jest ok i wszystko sprawia wrażenie spójnej całości.
P.S. Pardon za offtop... o, widzę, że Max powrócił! A już się bałem, że Cię Twoje własne konwersje pożarły!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie trzeba by było przecierać, gdybym sobie robotę na części podzielił.Kapitan Hak pisze:gdzieniegdzie przydałoby się wg. mnie przetrzeć benzyną "metodą Blessa" co poniektóre elementy i pousuwać nadmiary bejcy
A co do bandy... W tym momencie robią się dwie... Jedna do której się naprawdę przykładam... I druga dla mnie...
Absolutnie genialna robota, jestem pod ogromnym wrażeniem pomysłowości! Najbardziej podoba mi się Sorcerer z rogatą czaszką i Kucykocentaur
Konwersje Hobgoblinów też są świetnie zrobione.
Rzeczy którym poświęciłbym jeszcze chwilkę uwagi to lufy Earthshakerów ( dwa? o nieładnie ;P), dodać jakieś ornamenty albo okucia by wyglądałmy nieco mniej jak po prostu rurki. Druga rzecz to pokrycie wilków lakierem matowym -na nich jednych razi mnie bejcowy odblask.
Ale to tylko kosmetyka, masz armię z której wykonania naprawdę mozesz być dumny!
Rzeczy którym poświęciłbym jeszcze chwilkę uwagi to lufy Earthshakerów ( dwa? o nieładnie ;P), dodać jakieś ornamenty albo okucia by wyglądałmy nieco mniej jak po prostu rurki. Druga rzecz to pokrycie wilków lakierem matowym -na nich jednych razi mnie bejcowy odblask.
Ale to tylko kosmetyka, masz armię z której wykonania naprawdę mozesz być dumny!

Kilka nowych fotek, tego co w najbliższym czasie trafi do malowania.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
wow.... to jest super.... tak właśnie powinny wyglądac Chaos Dwarfy... gratuluje i czekam na pomalowane 
Najfajniejsi ci panowie z dwurakami
Na ierwszysm brosda średnio wyszła. Misiu... taki śmieszny, po pomalowaniu powinien być ok
A właśnie jeszcze poprzednie prace. Jak dla mnie super
Z takiego chłamu jak BoSp (wiem co to bo mam jeden...) takie śliczności zrobić. Respekt
No i powodzenia. 
A właśnie jeszcze poprzednie prace. Jak dla mnie super
Niestety, u mnie wygląda tak tylko ten jeden, niejako elitarny oddział.Rakso_The_Slayer pisze: tak właśnie powinny wyglądac Chaos Dwarfy...
Nie widać gsu, bo figsy są pomalowane białym podkładem. 
Była wręcz banalna - uciąłem kilofy skullpassowym górnikom, wkleiłem miecze Chaos Warriorów, przyciąłem hełmy tak, żeby mogły pasować na mniejsze głowy krasnali, potem ściąłem głowy krasnalom i powklejałem na nie hełmy. Następnie z gsu poprawiłem brody tak, żeby wyglądały jakby wychodziły spod hełmów. No i każdemu na plecki tarcza od Maruderów. 
Jak już napisałem gdzie indziej
Księga na klacie nie pasuje i koleś na bestii trzyma tak książkę jakby chciał komuś pokazać co tam jest napisane
Ogólnei wiadomo twój standard
Czekam na zabejcowane modele.