Kohortex 5-6.01.08 Master w Bydgoszczy
slac na maila cyberlrod1982@o2.pl i wystawie je na serwer a w przyszlym tygodniu zrobie galerie
A do czego ci to potrzebne, ja mysle ze Ziemko pamieta zeby do soboty wysłac
Thurion poczytalbys 2-3 strony wczesniej to bys wiedzial , ze nikt o wynikach nie zapomnial. Gajowy powiedzial , ze to dzisiaj zrobi (ma poprawic wszystkie pomylone przez niego nazwiska) , jesli tego wieczorem nie zrobi jutro rano sam to zrobie. Bez paniki tylko o to prosze.
ech ja tu po nocy uzupelniam wyniki choc pelno pracy mam a wy tu narzekacie, wyniki wyslane w srodku nocy zostaly.
Maruda (Thurion) zawsze pozostanie maruda... JA rozumie , ze moglby tak cisnac ludzi , ktorzy kiedys cos dali dupy z wynikami , ale akurat nam to sie nigdy nie zdazylo , wiec to stekanie jest dla mnie jednym wielkim nieporozumieniem...
macie chyba zbyt duze ego jak jedno zdaniowe zapytania o wyslanie wynikow traktujecie jako stekanie, kulturalny czlowiek pisze poszly/ pojda jutro i odpuszcza se zbedne komentarze, niedlugo okaze sie ze zapytanie o przeslanie wynikow w terminie jest karalne
oj łukasz Łukasz po prostu mialem zapierdziel w tym tygodniu niesmowity i zrobilem te wyniki dzisiaj w nocy, powinny juz byc a jesli ich jeszcze nia ma to Adeon dopisze pewnie pod wieczor czy jutro
swoja droga dowiedzialem sie ze premii jest 5 i sie tez zalapie
swoja droga dowiedzialem sie ze premii jest 5 i sie tez zalapie