Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
lol ... wystarczy ze nastapi jakas wymiana zdan to odrazu widac po stylu pisania, ze to ta sama osoba (DS , PP i Nietykalny)Nietykalny pisze:z jednej strony ktoś może obniżyć noty specjalnie i to jest WARTOŚCI RÓWNEJ MĘSKIEMU CZŁONKOWI właśnie , ale z drugiej strony figurki które zasługują na 8 maja po 9 tak jak u ciebie i to zasługa tego forum i twoich przyjaciół...
przez takich ludzi coolmini nie ma sensu.. i tak każdy patrzy na prace a nie na ocenę
dla mnie twoja ostatnia praca jak patrzyłem jest akurat na 9.5 moim zdaniem ale inne prace na 8.8 są zawyżone a dla kogoś te prace są na 10! każdy inaczej ocenia i postrzega!
z jednej strony narzekasz ze ktoś ci ocenia figurki według uznania a z drugiej podajesz link do galerii ze tak sie wyrażę swojego rywala by ludzie z tego forum jemu obniżali?!!! gdzie tu szacunek dla drugiego artysty???
co do cool mini to nie można oceniać podają c fałszywe konta no bo jak?> może wiesz o czym my nie wiemy i w ten sposób masz oceny po 9 bo sam sobie takie dajesz )
każdy medal ma 2 stronyniestety znamy tylko twoja wersje i twoje założenia! skoro miałby tobie obniżać to czemu sobie nie podwyższył??? jak by tak robił to y też miał oceny po 9.5 hehhe ...
wniosek taki ze to nie on a twoje obawy i lenki sie uzewnętrzniają
Wg. oryginalnych cen.Skavenblight pisze:To zależy, od kogo kupujesz batalion.Fanatyk pisze: Zanim ktoś się zapyta. Odpowiedź brzmi: tyle samo co batalion do wfb.
dobrze ze chociaz o tym wieszdżejdżej pisze:jestem głupi
Nietykalny pisze:przybiliście się do mnie że jestem patrycja trolem i innymi osobami choć nic wam nie zrobiłem nie macie dowodów po prostu to wasze chore założenie .. w dupach wam sie poprzewracało od siedzenia 24h przed tym monitorem ,
dlaczego uważacie sie mądrzejsi od reszty świata ? i jakim prawem oceniacie mnie i porównujecie do kogokolwiek jak mnie nie znacie?
dziwne że ktoś z tym nie zrobi pożarku i was nie usunie z tego forum za wprowadzanie bałaganu i niepotrzebnych dyskusji ,
raptaparat ... nawet słów nie mam opisujących twoje zachowanie i prostotę ... zajmij sie malowaniem figurek bo to ci chyba najlepiej wychodzi i zacznij krytykować sam siebie bo przez twoje wypowiedzi pokazujesz tylko jak sam sie boisz innych ludzi i starasz sie ich oczernić przed innymi żeby samemu być tym idealnym!
kurde zamiast "zmien" "cytuj" wcisnalemTreevill pisze:fotka ma ze dwa lata i faktycznie bylo to wypalanie cybucha (10 z 1/3 , 5 na 1/2 i 5 na 3/4 tytoniu)... a z siarka to wiem ze trzeba poczekac az sie wypali