Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tak ,później wrzucę foty konika
Bardzo przyzwoite metaliki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Za co ma robic ta driada ? ;]
- GraveDigger
- Chuck Norris
fajne, fajne, co do chaosiarzy to jak robiles rdze na mieczu bo bardzo mi podchodzi?
A co byś chciał ? a poważnie to miała byc Drycha .Za co ma robic ta driada ? ;]
@GraveDigger
Kilka washy rozwodnionym brown inkiem
Qrde nie dobrze ze mną... patrze na driade i pierwsze skojarzenie: mag Tzenecha :p Ale ciekawe te zbroje na Chałaśnikach
Czy ta driada... TRZYMA W ŁAPIE KOSĘ ?!?!?!?
Sorry, ale to naprwdę nie pasuje...
...no chyba, że wchodzisz założenia - "Chcieliście ściąć drzewka? To drzewka zetną teraz was"
Sorry, ale to naprwdę nie pasuje...
...no chyba, że wchodzisz założenia - "Chcieliście ściąć drzewka? To drzewka zetną teraz was"
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Qbas, a co napisał szczurek kilka postów wyżej?
Generalnie całkiem fajnie, chociaż kosa rzeczywiście średnio pasuje.
Generalnie całkiem fajnie, chociaż kosa rzeczywiście średnio pasuje.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
wyglada świetnie
szczegolnie tarcza
Ja nie widze nic niewłasciwego w białych płaszczach w Chaosie. Jesli umiesz pokazac unikalnosc armii nie oszpecajac jej.
W tym przypadku beda sie prezentowac lepiej niz sztuczne czarne czy czerwone. Tarcza jest genialna. chciałbym ja zobaczyc na żywo lub przynajmniej wprzybliżeniu
szczegolnie tarcza
Ja nie widze nic niewłasciwego w białych płaszczach w Chaosie. Jesli umiesz pokazac unikalnosc armii nie oszpecajac jej.
W tym przypadku beda sie prezentowac lepiej niz sztuczne czarne czy czerwone. Tarcza jest genialna. chciałbym ja zobaczyc na żywo lub przynajmniej wprzybliżeniu
Driada całkiem fajna. Tylko może jaki LE od tego "czaru". Dla odmiany chaośniacka tarcza mi zupełnie nie podchodzi. Za bardzo "zardzewiała" no i mieczyk mógłbyś jeszcze przetreć suchym pędzlem. Bo trochę zbyt gwałtownie się kończy ten brud