1 Tomb Prince
General; Great Weapon; Shield
Scorpion Armour
1 Liche Priest
Hierophant
Hieratic Jar
Dispel Scroll
1 Icon Bearer
Battle Standard
Armour of the Ages
Vambraces of the Sun
3 Tomb Swarm
15 Skeleton Warriors
Bow; Light Armour; Champion
15 Skeleton Warriors
15 Skeleton Warriors
1 Tomb Scorpion
1 Tomb Scorpion
25 Tomb Guard
Light Armour; Shield; Standard; Musician; Champion
War Banner
1 Screaming Skull Catapult
Skulls of the Foe
Śmieszne TK na Lublin...
Śmieszne TK na Lublin...
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Tak jak już wszyscy zdążyli powiedzieć: Naprawde ta rozpiska ma fajny klimacik i będzie dobrze się prezentować na stole...
Ale jakiejś mocnej siły uderzeniowej to ona nie ma.... Na tomb guaardach zamiast war bannera dałbym icon of rakaph i czy te swarmy mają być zakopywane? Jeśli tak to zmniejszyłbym ich liczbe do 2, i tak zrobią co do nich należy, a jak się nie wykopią to przynajmniej nie stracisz aż tylu punktów(135!!!)
. Pozdr
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ale jakiejś mocnej siły uderzeniowej to ona nie ma.... Na tomb guaardach zamiast war bannera dałbym icon of rakaph i czy te swarmy mają być zakopywane? Jeśli tak to zmniejszyłbym ich liczbe do 2, i tak zrobią co do nich należy, a jak się nie wykopią to przynajmniej nie stracisz aż tylu punktów(135!!!)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
To zalezy z jakim przeciwnikiem gram.
Zakopie na defensy.Na ofensy stoja sobie gdzieś w pobliżu.
Dzisiaj ładnie 3 tury trzymały kroxy i biegacza lizardowego.
Zakopie na defensy.Na ofensy stoja sobie gdzieś w pobliżu.
Dzisiaj ładnie 3 tury trzymały kroxy i biegacza lizardowego.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
@ Reyki
Swarmy są "wielkie", w końcu trudno nabić 15 ran... Nawet kroxigorami, ale nigdy nie wiesz na kogo trafisz na turnieju, więc lepiej wziąść je w liczbie 2, niż później się do nich zrazić jak się nie wykopią i przeciwnik dostnie gratis 135 pkt- przyznaj mi racje...
Swarmy są "wielkie", w końcu trudno nabić 15 ran... Nawet kroxigorami, ale nigdy nie wiesz na kogo trafisz na turnieju, więc lepiej wziąść je w liczbie 2, niż później się do nich zrazić jak się nie wykopią i przeciwnik dostnie gratis 135 pkt- przyznaj mi racje...
2 większe to problem.bo strzelac nie za bardzo będą mogli a i w walce jakoś tak szybko spadają.
Co do swarmów.W ostatnich grach 3 swarmy mi się sprawdzają świetnie.
Trzymaja ładnie duże kloce piechoty,potwory,lance bretońskie,ładnie zjadaja maszyny,magów.
3 swarmy to minimum w moich rozpiskach.
(miałem też chory plan grania na 10 carrionach)
Co do swarmów.W ostatnich grach 3 swarmy mi się sprawdzają świetnie.
Trzymaja ładnie duże kloce piechoty,potwory,lance bretońskie,ładnie zjadaja maszyny,magów.
3 swarmy to minimum w moich rozpiskach.
(miałem też chory plan grania na 10 carrionach)
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken