1. Jak dobrać składy?
a) Miasta
b) Kluby
c) dowolne
2. Czy turniej powinien się nazywać Drużynowymi Mistrzostwami Polski?
a) Tak
b) Nie
3. Jeżeli byłby to turniej o nazwie DMP to w jakim mieście powinien się odbyć?
a) Warszawa
b) Kraków
c) Lublin
4. Ile osób w składzie drużyny?
a) 3
b) 4
c) 5
5. Jaki format?
a) kampania
b) one off-game 500+100 (na ekwipunek rare i przedmioty dla bohaterów)
c) one off-gmae 500+200 (jw)
d) one off-game 700
e) one off-game 1000
f) one off-game 1500
g) one off-game 2000
6. Jeżeli byłby to turniej one-off game czy jesteś za tajnymi rozpiskami?
a) Tak
b) Nie
Turniej drużynowy - ankieta
Jako, że zbyt dużego doświadczenia jeszcze nie mam to nie odpowiem na wszystki pytania, ale:
1. [c]
Mistami/klubami będzie ciężko zebrać kilka teamów.
A osoby nie zrzeszone nie mogły by startować?
2. To chyba nie jest tak istotne, może się mylę.
3.
Proponuję krakó bo miałbym szansę wystartwoać w turnieju
i możeliwy ze nawet znalazło by sie pare osób (co weekend w bardziej graj co najmiej 3 osoby) a ja gram z kumplem.
4. [a]
Najłatwiej zebrac taką drużynę.
5. nie mam zdania, na więcej niż 500 nie grałem
6. jw.
Odpowiedziałem, tak jak było by dla mnie najlepiej
Ostatnio mam straszną ochote na jakiś turniej, tylko nia battla, a na wyjazd raczej by mnie rodzice nie puścili
1. [c]
A osoby nie zrzeszone nie mogły by startować?

2. To chyba nie jest tak istotne, może się mylę.
3.
Proponuję krakó bo miałbym szansę wystartwoać w turnieju

4. [a]
Najłatwiej zebrac taką drużynę.
5. nie mam zdania, na więcej niż 500 nie grałem

6. jw.
Odpowiedziałem, tak jak było by dla mnie najlepiej

Ostatnio mam straszną ochote na jakiś turniej, tylko nia battla, a na wyjazd raczej by mnie rodzice nie puścili

Mogłyby jako najemnicy, w każdej drużynie może być 1 najemnik.Motyl pisze: 1. [c]
A osoby nie zrzeszone nie mogły by startować?![]()
Aha równocześnie ankieta jest prowadzona na forum NG, ale proszę o udzielanie odpowiedzi tylko na jednym forum

Na NG i tak się nie udzielam. Skoro może być najemnik to ja chętnie do jakiegoś wuper ypas teamu moge dojść, żeby zaniżyś średnią i dać szanse innym 

1.
Kluby/miasta - dla mnie o.k
2.
Drużynowe Mistrzostwa Mordheim chyba w zupełnosci by wystarczyło. Mistrzostwami Polski to można by turniej nazwać gdyby pojawiła się na nim oprócz stałych ekip jakakolwiek reprezentacja z terenów na północ od Vavy. Z tych regionów Polski jeszcze nigdy nikogo na żadnym turnieju niestety nie spotkałem...
3. a
4. b
5. c lub e - oba rozwiązania były by dobre
6. b
Kluby/miasta - dla mnie o.k
2.
Drużynowe Mistrzostwa Mordheim chyba w zupełnosci by wystarczyło. Mistrzostwami Polski to można by turniej nazwać gdyby pojawiła się na nim oprócz stałych ekip jakakolwiek reprezentacja z terenów na północ od Vavy. Z tych regionów Polski jeszcze nigdy nikogo na żadnym turnieju niestety nie spotkałem...

3. a
4. b
5. c lub e - oba rozwiązania były by dobre
6. b

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
1. Regionami. Najlepsze wydają się miasta/kluby, bo to ludzie którzy częściej ze sobą grają, a nie garść ludzi umówionych na forum "zawsze każdy z nas wygrywał, to stwórzmy drużynę", z drugiej strony podział na same miasta wydaje się trochę trefny, bo dyskryminuje małe miejscowości ( a o dziwo jest ich parę). W układzie bardziej "regionalnym" mają szansę doczepić się do większych miast.
2. Może się nazywać jak zechce, jednak w przypadku "mistrzostw" warto by było, żeby był cykliczny, miał wsparcie ze strony GW i stałą "kapitułę" decydującą o tym kto ma prawo do organizacji następnych o tej samej nazwie.
3. W Łodzi
Całkiem ciekawy światek mordheimowców, a nikt z Was/ Nas nie grałby na własnym terenie 
4. 3 osoby. więcej może być nie do przeskoczenia dla mniejszych grup, a i ciężko czasem na dalszy wyjazd zebrać większą ilość chętnych.
5. one off-game 2000
6. Nie - wszyscy jesteśmy omylni, a miło rozpoznać błędy w rozpiskach zanim zaczniemy grać
Moje jak zwykle bardzo skromne zdanie
2. Może się nazywać jak zechce, jednak w przypadku "mistrzostw" warto by było, żeby był cykliczny, miał wsparcie ze strony GW i stałą "kapitułę" decydującą o tym kto ma prawo do organizacji następnych o tej samej nazwie.
3. W Łodzi

4. 3 osoby. więcej może być nie do przeskoczenia dla mniejszych grup, a i ciężko czasem na dalszy wyjazd zebrać większą ilość chętnych.
5. one off-game 2000
6. Nie - wszyscy jesteśmy omylni, a miło rozpoznać błędy w rozpiskach zanim zaczniemy grać
Moje jak zwykle bardzo skromne zdanie