Mordheim, youngblood i champion

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Ten młody to ma minę :)

Awatar użytkownika
sojowy
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: sojowy »

kurka_z_podworka pisze:
sojowy pisze:Modele są słabiutkie. Primo, moje Imperium jest czerwono białe. Secundo, jedna noga i ręką jest czerwona, a druga para biała. A ten ma mini na niebiesko, a koszulę na czerwono.
Zadziwia mnie Twój tok rozumowania. Jeśli nie podoba Ci się malowanie proszę o poradę może się przyda.

Co do kolorków, to jest banda z Reikladnu a dokładnie z Altdorfu czyli bardzo bogatego miasta, i dlatego też banda będzie się stroić w takie fatałaszki na styl Mordheimowego Marienburga.
Nie chodzi mi tutaj o to, że malowanie jest brzydkie. Nie podobają mi się modele. Powinienem się jaśniej wyrażać. Malowanie jest całkiem w porządku, choć ja bym wybrał inne kolory. Moje malowanie nie jest wcale lepsze, chociaż robie postępy. :D
MuK pisze:Cytat:
Primo, moje Imperium jest czerwono białe.

No iiiiiiiiii ?
To było do Nibasa:
Nibas pisze:Imperium pomalowane masz dokładnie w tym samym schemacie kolorystycznym. Wink

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Tyle zachodu o nic, youngblooda dziś zjadła wampirzyca i został wskrzeszony jako zombie.

A taki był ładny... amerykański :D

ODPOWIEDZ