Piękno i brzydota!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zorganizowałem Piotrkowi konkretne pranie mózgu za pomocą ostatnich fotek z Wrzuty, ujęć en-face z teledysków i dosadnego dookreślenia co jest gdzie nie-teges. Zrozumiał, znaczy będzie z niego normalny facet, odróżniający brzydulę od pięknościLunn pisze:fajnie że się w końcu zorientowałeśFanatyk pisze:Chciałem oficjalnie poinformować iż Ala z kiedyś Blog 27 jest brzydka jak noc listopadowa.
Dziękuję.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja, Yudo, Kate, Gilda, Megi, młoda... pewnie którąś pominęłam [i nie chodzi o dwarf-patrycję ]Raptaparat pisze:Na tym forum sa bodajze tylko 3 kobiety nie liczac dwarf-patrycji, wiec to chyba nie jest najlepsze miejsce do gloszenia twej niezwykle istotnej inicjatywy spolecznej. Sprobuj gdzie indziej, moze na onecie Cie wespra
Może ma szansę trafić na podatny grunt tyle, że ja wąsów nie mam!
@Pyś
A kto teraz Ci się podoba?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wyrobi się chłopak, dajmy mu trochę czasu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A nie lepiej wydać troche siana i usunąć laserem i mieć spokój do końca życia?Pawełek pisze:ciach ciach a właściwie "szarp szarp" bo ja wiemy, NIE USUWAMY WĄSIKA GOLARKĄ!
tylko plastrami z woskiem
oczywiście, że tak.TomCio pisze:A nie lepiej wydać troche siana i usunąć laserem i mieć spokój do końca życia?Pawełek pisze:ciach ciach a właściwie "szarp szarp" bo ja wiemy, NIE USUWAMY WĄSIKA GOLARKĄ!
tylko plastrami z woskiem
ja tak zrobie jak mi na plecach wyrosną. :):)
1. Co to ma zaznaczenie ile tu jest kobiet, ja pytałem jak widzicie społeczny odbiór tej akcji.Na tym forum sa bodajze tylko 3 kobiety nie liczac dwarf-patrycji, wiec to chyba nie jest najlepsze miejsce do gloszenia twej niezwykle istotnej inicjatywy spolecznej. Sprobuj gdzie indziej, moze na onecie Cie wespra Bad Grin
2. Mam nadzieje, że spotkamy się z mniejszym oporem ciemnogrodu ze strony mężczyzn takich jak Ty. Choć czuje, że byś był pierwszą osobą obecną na spotkaniach z psychologiem pod tytulem: Jak powiedzieć swojej partnerce, żeby zgoliła wąsik.
ekhmmm jakby ci to powiedziec glupi pomysl i tyleja pytałem jak widzicie społeczny odbiór tej akcji.
Oj wiesz, znałem kiedyś taką laskę, która miała wąsik niezły Ogólnie wyglądała bardzo fajnie, gdyby tylko nie ten sarmacki wąs... Aż chcieliśmy ze znajomymi ją spić i zgolić wąsaszczurek pisze:ekhmmm jakby ci to powiedziec glupi pomysl i tyleja pytałem jak widzicie społeczny odbiór tej akcji.
-
- Kretozord
Kolejna bariera nekromancji pokonana!
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
A co mi tam. ^^
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ponad 14 miechów
Nagash byłby z ciebie dumny...
Nagash byłby z ciebie dumny...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..