Moje Chaos Dwarfy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

Kapitan Hak pisze:ale na widok mechagodzilli spadłem z krzesła - jest tak bluźniercza, że nawet nie będę pytał, z czego to zrobiłeś (może z drutu?)! Innymi słowy: świetne.
Nie, to tylko skullpassowy kucyk, balsa, plasticard, łeb imperialnego konia i trochę green stuffu. :wink:

Awatar użytkownika
LoGo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: LoGo »

Z każdym wystawionym oddziałem w tym temacie rośnie mój podziw dla twoich umiejętności i przede wszystkim dla twojej cierpliwości!!(po raz kolejny o niej :))
Armia baaaardzo fajna, czekam na kolejne oddziały :!: :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Już tego niewiele zostało, do końca ferii (czyli w przeciągu 2 tygodni) mam zamiar skończyć całość. Tj. oddział krasi hw&shield i tych z dwurakami, do tego magusa piechotnego i na latajce. No a jak dorwę Ogry, to jeszcze dwa oddziały Irongutsów. :wink:

Awatar użytkownika
thral92

Post autor: thral92 »

necro ta "mechagodzilla" w porownaniu dotaurusa ktory byl wczesneij jest beznadziejna. sorka ale wczesniej byl lepszy

Awatar użytkownika
thral92

Post autor: thral92 »

no wiem ale mi o kolory chodzi

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

świetne konwersje, trochę szkoda że bejca a nie malowanie dla takich fajnych konwersji... chyba najfajniejsze- dwarfy z dwuręcznymi mieczami i kolo na czymś latającym (lamasu??). earthshakerom przydałoby sie coś na lufach jeszcze bo bidnie tam wyglądają. no i nad rzeźbieniem brody popracować chyba warto, szczególnie że chyba wszystkie figurku włącznie z earthshakerem je mają;)
świetna armia!
pozdro!

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Dobra, przyznaję się, niektóre brody były robione na odwal się. Ale ich zmieniał nie będę, są jakie są i niech takie zostaną, zwłaszcza, że większość z nich już pomalowałem. :wink: A co do tego, czemu bejca - już wcześniej o tym wspominałem... Wygląda moim zdaniem nieźle, a po prostu czułem, że do malowania pędzlem bym się zraził po dwóch, trzech regimentach, olał cały projekt i go sprzedał. Ale zdecydowałem się na bejcę i nie żałuję, bo wreszcie mam pomalowaną armię. :D
A co do latajki - tak, ta niepomalowana jeszcze to jest Lammasu.

oczopek
Mudżahedin

Post autor: oczopek »

wiem, ze troche spóźnione pytanie, ale jakich kolorów farb używałeś do malowania goblinów, a potem jakiej bejcy użyłeś?? skały na podstawkach są robione z korka?

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Czemu niby spóźnione? Farbki to Khador Base Red z palety P3 na ubranka, Scorpion Green na ciałka no i reszta to Bleached Bone, (sznurki i czapki), Chainmail (metal), Sneakebite Leather (drewno), Bestial Brown (butki i sakwy). A bejca to mocno rozcieńczony tik Altaxinu.

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Fajnie, zwłaszcza podstawka. Jednak tego maga praktycznie nie widać zza tej księgi.

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

szczerze mowiac to jest to pierwszy Twoj ChDek ktory mi nie lezy... malowanie bardzo slabe..nawet bejca niewiele dała :( szczegolnie mi nie lezy futro tej bestii jest takie jednolite..

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Post autor: Booxi »

Noo fajny, ładny duży ale księga trochę za duża. :D
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

fajne... tylko ta bejca... świeci się jak psu jajca jeśli nie gorzej... zrób coś z tym...
Obrazek

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

No ja p**********, o******** w dechę. Naprawdę bardzo ładnie jak pomalowałeś to dużo lepiej wygląda. Nawet bejca dobrze wyszła , tylko to świecenie mi nie pasuje. NA pewno odbijające sie światło
psuje efekt ale pewno na żwawo wygląda genialnie
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

...and he will matowić bejcę przed pokazaniem to his people...

Tako rzeczy świnto księga trzepaczy.

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Ta bejca to masakra... rozumiem bejcować jakieś duże oddziały ale nie takei pojedyncze znaczące w armii modele. Po drugie ta figurka wogóle mi nie leży.... Księga z przodu za duża, a krasnala prawie nie widać... No i świeci się jak psu jajca...
ale to tylko moje zdanie
respect za wykonaną pracę

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Szczerze mówiąc - moim zdaniem o wiele gorzej wygląda jak cała armia jest zdippowana, a tylko bohater jest pomalowany "normalnie" wiem, miałem tak z Taurusem... I po przemalowaniu go jestem zadowolony z efektu i tego, że cała armia wygląda tak samo. :wink:
Kerim - będzie na nich mat, będzie... Sam nie wiem, kiedy, ale będzie. :P

ODPOWIEDZ