Lion riders --->
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lion riders --->
Dorzucam Lepsze fotki
enjoy wkrotce bedzie cała bandka
enjoy wkrotce bedzie cała bandka
Ostatnio zmieniony 5 lut 2008, o 18:28 przez Ice-T, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo fajne ! Zrób zdjęcia i wyslij do GW z podpisem "tego żądają gracze HE"
Szybko podmień te zdjęcia - plx
Tylko jeśli mają zastępować DP to czemu zrobiłeś ich na rydwanowej podstawce
Szybko podmień te zdjęcia - plx
Tylko jeśli mają zastępować DP to czemu zrobiłeś ich na rydwanowej podstawce
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Prezentują się bardzo fajnie . Nie pozostaje mi nic innego tylko czekać aż będą pomalowani (chociaż mi by się nie chciało tego malować - wiem, wiem leniwa jestem ). Życzę powodzenia .
Pozdrawiam,
Kasia .
Pozdrawiam,
Kasia .
Kriss już odpowiedziałem w innym temacie ale dla innych napisze powtórnie:
Bo jak chce użyć rydwanu to maja rydwanową podstawke a jak jako dp to konne Lewki mają wywiercone nogi i powkładane druciki tak więc ściagniecie lewka nie jest trudne i zamienienie podstawek
postaram sie jak najszybciej upchnać lepsze fotki
Bo jak chce użyć rydwanu to maja rydwanową podstawke a jak jako dp to konne Lewki mają wywiercone nogi i powkładane druciki tak więc ściagniecie lewka nie jest trudne i zamienienie podstawek
postaram sie jak najszybciej upchnać lepsze fotki
Świetni są , fajnie pasują do HE. Przez te zdjęcia nie widać jak zrobione są nogi (w sensie w jakiej pozycji w stosunku do lwów) ale są naprawdę świetni. Zrób ich jako DP, będzie to chyba jedyna taka kawa w kraju (i zresztą imo najładniejsza) Powodzenia w dalszej pracy.
Trochę kiepskie fotki- takie rozmazane jakieś.
Ale figsy bardzo fajne Dobry pomysł z Lion Ridersami
Ale figsy bardzo fajne Dobry pomysł z Lion Ridersami
pomyslec ze mialem podobny pomysl tylko nie wiedzialem za "kogo maja proxowac" i dlatego nie wdrozylem go (tylko nie chcialem walic na plery tej szmatki ...) czekam na malowanko pozdro
zajebisty pomysł!!
rabuje, pali, gwałci i jencow nie bierze!
rabuje, pali, gwałci i jencow nie bierze!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
KLIMAT! Ale i tak najlepiej okraslil to Jagal... Ice teraz pozostaje ci to tylko na wypas pomalowac, a idac za ciosem na twoim miejscu bym zrobil cala armie Chrace to wtedy bylby klimat... Bohaterowie zamiast konikow na lwach w dziada WL, LcH i cory z emblementami lwow...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
a wiec tak goście na lwach nie pasują idealnie tzn sa troszke w powietrzu ale przód przystaje i nogi sa mocno dociśnięte (chciałem żeby wyglądali jak by jechali w pełnej szraży na Lwie który zamiata jak byk, a elfy są bardzo zwinne i lekkie)
Fotki postaram sie jutro dorzucić
karl1299:
tapeta jest pomarańczowa tylko wyszła dzwnie pod takim światłem
mam rydwany po 60zł wiec nei tak drogo potrzebuje z nich tylko WL i Lewki czyli Tiranoca można zpokojnie zrobić mogłbym go nawet sprzedawać za 30zł (czyli wszystko bez Lewków i WL) to by pomogło przezyć mojemu portfelowi a już mam 3 tiranoiki więc wiecej mi nei jest potrzebne
Celedor11:
Army of Cherace zawsze chciałem Army of Saphery (na turniejach moja armia zawsze sie nazywała Gangstarappers army of Saphery a jak grałem na teclisie to w opisie armi było że zebrał bande z Uthulanu i wyruszył w świat pokazać że lepiej rapuje niż brat )
Fotki postaram sie jutro dorzucić
karl1299:
tapeta jest pomarańczowa tylko wyszła dzwnie pod takim światłem
mam rydwany po 60zł wiec nei tak drogo potrzebuje z nich tylko WL i Lewki czyli Tiranoca można zpokojnie zrobić mogłbym go nawet sprzedawać za 30zł (czyli wszystko bez Lewków i WL) to by pomogło przezyć mojemu portfelowi a już mam 3 tiranoiki więc wiecej mi nei jest potrzebne
Celedor11:
Army of Cherace zawsze chciałem Army of Saphery (na turniejach moja armia zawsze sie nazywała Gangstarappers army of Saphery a jak grałem na teclisie to w opisie armi było że zebrał bande z Uthulanu i wyruszył w świat pokazać że lepiej rapuje niż brat )
- Szrederator
- Chuck Norris
imo taopetanie tak bardzo różowa a co do białych lwów na wojennych lwach to spoko dobry pomysł.